Connect with us

Det bedste råd jeg nogen sinde har fået af min frisør

Skøn

Det bedste råd jeg nogen sinde har fået af min frisør

Det var som om, at jeg blev slået med en hammer. Samtidig med at jeg blev vildt flov. Jeg havde i lang tid gjort noget, som jeg var sikker på var vildt godt for mit hår, men i stedet gjorde jeg noget, som kunne ødelægge mit hår. Jeg vidste tydeligvis ikke noget som helst, for jeg ville jo gerne have sundt og flot hår.

Det kan brænde dit hår

Jeg skulle have et nyt varmebeskyttende produkt til mit hår. Det skulle være noget andet, end det jeg lige havde brugt – jeg kan godt lide at komme rundt og prøve forskellige ting på markedet. Samtalen med frisøren lød cirka sådan her.

Mig: Jeg vil gerne købe et nyt varmebeskyttende produkt.

Hende: Okay, føner du kun dit hår eller bruger du for eksempel også et styling-jern?

Mig: Ja, det gør jeg tit.

Hende: Så skal du ikke have en varmebekyttende olie, men en varmebekyttende creme. Jeg vil aldrig anbefale, at du bruger en olie, inden du bruger et stylingjern, kun hvis du føner dit hår.

Mig: Nå, det har jeg da ellers gjort før. Hvorfor vil du ikke anbefale det?

Hende: Fordi det kan svitse håret, og faktisk brænde det af.

Gisp, ups og fuck! Så kan I ellers tro, at jeg blev flov. Det har jeg gjort ret mange gange. Faktisk rigtig mange gange. Et held at det ikke er brændt helt af, men det er jo ikke en god ting, når man gerne vil have et flot og sundt hår – og det vil jeg gerne.

Så hermed giver jeg det fantastiske råd videre. Brug et varmebeskyttende produkt i cremeform, hvis du bruger et glattejern, krøllejern eller et helt tredje styling-jern, og undgå at brænde dit hår af.

 

Shero

Continue Reading

More in Skøn

Til top