Connect with us

Hold fingrene væk når jeg er i byen, klamme fyr

Hverdag

Hold fingrene væk når jeg er i byen, klamme fyr

Det er sjovt at være i byen med veninderne, men det er lige pludselig ikke så sjovt længere, når du mærker en fremmed fyrs hånd på røven.

For hvad er det, du skal gøre, når det sker? Skubbe ham væk? Men han er jo dobbelt så stor som dig, og du er nervøs for, hvordan han vil reagere. Er det nemmeste bare at finde sig i det og håbe på, at han ikke gør det igen?

Mit svar er helt sikkert nej.

Jeg gider ikke finde mig i, at fyre bliver forvandlet til stoddere, når de er stive i byen. Ligesom at de tager i byen med vennerne for at have det sjovt, burde det være muligt, at jeg også kan det- uden at min krop står for skud.

Dette skete for mig i byen

Jeg står på dansegulvet med min veninde, og vi har det virkelig sjovt. Lige indtil tre fyre står og gnubber sig op af os, i noget de sikkert havde forestillet sig skulle være dans. Helt automatisk prøver vi at komme væk fra dem, men nu fortsætter de altså med at gnubbe deres underliv op af os på en langt mere voldsom måde.  Men det stopper ikke her, for nu stikker den ene også sin hånd op under min kjole. Nu er den sidste løsning at prøve at skubbe dem væk, med ordene om at de skal holde sig væk. Før jeg ved af det, har de slået mig i gulvet.

Skulle jeg have holdt min mund?

Da jeg sagde, de skulle skride, havde jeg aldrig i min vildeste fantasi troet, at jeg ville ende med at blive tæsket – altså jeg får flere slag. Jeg er bygget sammen på den måde, at jeg altid vil forsvare min ære. Ja, det lyder måske gammeldags, men jeg går meget op i min ære. Jeg finder mig ærlig talt ikke i en skid, og jeg har en indre politikvinde i mig.

Jeg blander mig sågar, når folk pisser op ad en hoveddør (Ja, jeg har faktisk gået over til en fyr, der var fuld i gang med sjoveren op ad en dør). Og hvis du gnubber dig op af mig i byen, får du af vide, du skal fise af. Problemet er bare, at man aldrig ved, hvornår man står foran en psykopat.

Men hvad er det så lige, vi skal stille op?

Jeg burde måske ikke blande mig, når der er en fyr, der står og tisser. Men når det handler om min krop, er det en anden sag. Skal vi bare finde os i det, fordi vi er bange for resultatet ved at sige fra?

Nej, det skal vi fandme ikke. Jeg er egentlig ligeglad med, hvor fuld han er, og hvor lidt han tænker over konsekvensen, af det han gør. Han skal bare stoppe.

Jeg prøver at tage den med ro og bare gå min vej. Det er selvfølgelig aldrig det værd at blive gennemtæsket, bare fordi man har temperament og vil forsvare sin ære.

Men hvor er det altså fucked up, at det er alternativet. Ti stille eller risiker at blive slået.

Listen over klamme fyre er lang

Listen over mine ubehagelige oplevelser i byen er lang. Alt fra den klamme mand, der blev ved med at hive op i min kjole, da jeg dansede med mine veninder, til fyren der rørte mig mellem benene, da han gik forbi mig i baren, mens han så helt kølig ud i ansigtet, som om det var den mest almindelige ting at gøre. Som om at det var hans ret. Gu’ er det ej hans ret!

Det er ikke så svært: Hold fingrene væk. Jeg kunne egentlig godt tænke mig at høre, hvad I gør i sådan en situation?

Pas på jer selv derude.

Shero

Continue Reading

More in Hverdag

Til top