Connect with us

Nej, du må ikke gokke den af til mig

Hverdag

Nej, du må ikke gokke den af til mig

Utrolig mange mænd har gokket den af til mig. Hele fem stykker. Her må jeg hellere hurtigt afbryde dine tanker. Nej, jeg taler ikke om fyre, som jeg har været sammen med. Jeg taler om, fem fyre der ud af det blå valgte at gokke den af foran mig. Dog ikke på én gang, men det er alligevel fem gange for meget.

Jeg synes, det er helt okay, at vi alle har hver vores lyster, og jeg dømmer dig ikke, hvis du elsker at blive tisset på eller vil lege kat under sex – så længe du blander mig udenom.

Så når der hopper en mand frem fra et gadehjørne for at hive sin ækle diller frem foran mig, ja, så bliver jeg altså skidesur. For har ham der blotter sig, overvejet hvad det gør ved mig, når han vælger at gøre det?

Jeg kan fortælle dig, at det intet positivt gør for mig. Jeg bliver ikke vild dernede, som han så åbenlyst gjorde.

Jeg bliver bange. Jeg bliver sur. Jeg bliver megahamrende sur.

Vis mig din tissemand, hvis jeg beder om det – ellers så lad den blive inde i buksen

Generelt generer det mig, når mænd gør ting, bare fordi de kan. Bare fordi de kan, gør det ikke tingene okay. Og listen over ting, der pisser mig af er lang, kan jeg fortælle dig.

Uh, jeg bliver helt irriteret bare jeg tænker over det.

Når de kigger op mellem mine ben, når jeg cykler i nederdel

Undskyld, men hvor klam er du lige? Jeg kan godt se, hvor dit blik fører hen. Lad mig dog cykle i fred!

Når de hvisker “smukke pige”, når jeg går forbi dem

Hvorfor har du behov for at sige det? For jeg har bestemt ikke behov for at høre det. Det er egentlig bare creepy, så stop dig selv! Du overbeviser dig måske selv om, at du giver mig et kompliment, men det eneste du formår, er at gøre mig utryg.

3 Når de pifter efter mig

Det er egentlig bare lidt ubehageligt, når jeg går her alene på gaden, og du, som mand, pifter efter mig. Hvorfor skal jeg gå og være utryg, bare fordi du har et behov for at være påtrængende? Tænk dig om, det er ikke fair.

Når de sænker farten i deres bil for at tjekke mig ud

Kør du bare videre gamle gris. Der er ikke noget at stoppe efter her.

Når de stirrer på mine bryster

Lad mig nu bare sidde her i bussen, uden at jeg kan fornemme, hvordan du sidder og kigger på mine bryster. Det er så meget derfor, du valgte at sætte dig lige foran mig, når der var ledige pladser, alle mulige andre steder.

Når de følger efter mig

Dette er næsten den værste, for her bliver jeg faktisk rigtig utryg. Hvad kan han finde på? Selvom han ikke gør mig noget, så frustrerer det mig, at bare fordi du kan, så gør du mig utryg. For hvorfor skulle de ellers gøre det?

7 Når de tager mig på numsen, når de går forbi mig

Det var så meget med vilje det der!? Hvad bilder du dig ind, mester! Og hvor er det virkelig plat, at du prøver at lade som om det var en fejl. Det ved vi begge det ikke var.

Continue Reading

More in Hverdag

Til top