Connect with us

Dette skal du gøre, hvis du altid smider dine ting væk

Hverdag

Dette skal du gøre, hvis du altid smider dine ting væk

Jeg smider altid mine nøgler væk. Så denne artikel er til dig, der gør det samme. Du er ikke alene!

Siden jeg var teen, har jeg mistet mine nøgler. De forsvandt ligesom bare, fra hvor jeg havde lagt dem.

Der var dengang mine forældre måtte skifte låsen, fordi jeg havde tabt mine nøgler med diddl-nøgleringen. Kan I huske diddl-nøgleringene? Problemet med dem var, at der stod navn på, så derfor var det ekstra vigtigt, at låsen blev skiftet ud, for så var det jo at invitere indbrudstyvene hjem.

Jeg kan huske, jeg tænkte min mor var dybt latterlig, fordi det var jo ikke særlig sandsynligt, at indbrudstyne ville gå fra dør til dør i byen, for at finde mit navn. Men når ens navn staves lidt anderledes end andre, så tager man ingen chancer.

Der var også gangen, hvor jeg ikke kunne komme i skole, fordi jeg havde smidt min nøgle væk, og derfor ikke kunne låse efter mig. Det var en meget pinlig dag for mig.

Jeg tisser i bukserne, når jeg har glemt mine nøgler

Men det største problem når jeg smider mine nøgler væk er faktisk, at jeg automatisk er lige ved at tisse i bukserne, når jeg står foran min hoveddør. Hvorfor sker det lige? Jeg har cyklet hele vejen hjem, og føler ikke at jeg skal tisse. Og BUM, så står jeg foran min hoveddør, og så skal tisse vildt meget.

Og når man så smider sine nøgler væk, betyder det en sjat tis i trussen. Til sidst blev jeg dog som teenager rigtig god til at kravle over vores høje hegn, og tisse i haven, hvis det var helt galt. Hvis du læser dette mor, så undskyld!

Jeg gør det stadig

Min morgen i dag startede med, at jeg kom for sent ud ad døren, da jeg ikke kunne finde mine nøgler. Jeg ringede selvfølgelig til min kæreste og spurgte, om han var kommet til at tage dem. Altså, hvorfor er det lige, han skulle have gjort det? Jeg fandt dem bagefter i det lille rum i tasken. Hmm, mærkeligt, jeg havde ellers lige kigget hele tasken igennem?

Hvordan er det muligt at overse ting, når man leder efter dem?

Jeg lander nu endelig på jobbet og skal låse min cykel. Igen er mine nøgler væk. Altså, what the fuck? Jeg når at overveje, om jeg bliver nødt til at cykle retur og lede efter mine nøgler langs vejen, da de pludselig dukkede op – ud af det blå selvfølgelig!

14233580_10153671659526755_847648404_o

Jeg er tydeligvis ikke vokset fra det. Men hvorfor er det lige, det sker for mange af os? For indrøm det, du gør det også!

Jeg har konkluderet, det er fordi, det går lidt for hurtigt for os det hele. Så nu vil jeg i denne måned prøve noget nyt, og jeg opfordrer jer til at gøre det samme.

1 Læg din nøgle samme sted hver gang, for så ved du den altid er der.

2 Køb jordens største nøglering. Som i kæmpe!

3 Køb en nøglesnor, og hav nøglen rundt om halsen hele tiden. Lidt ekstremt, I know, men det er altså sidste udvej.

 

Hvad smider du altid væk?

Continue Reading

More in Hverdag

Til top