Connect with us

Verdens bedste skønhedstip

Skøn

Verdens bedste skønhedstip

Jeg er vist lang fra den eneste, der kan spotte mere end en enkelt ting ved mig selv, som jeg gerne vil lave om på. Sådan var det i hvert fald engang, men da jeg fik dette tip, skete der altså nogle ting inden i mig og måden jeg så mig selv på. Ikke fra den ene dag til den anden, men over en periode. Jeg lært at acceptere de ting ved min krop, som altid irriterede mig før.

Store ting bliver små

Verdens bedste skønhedstip er, at holde dine skønhedsfejl hemmelige. Altså hvis du synes, at du har en grim næse, så lad være med at sig det til nogen. Synes du, at du har tykke arme, så hold det for dig selv. Føler du at alle kigger på dine ben, fordi du selv synes, de ser mærkelige ud, så hold munden lukket og tænk på noget andet. Det er nemlig nok kun dig selv, der ser de ting, du selv synes er fejl ved dig.

Det bliver selvforstærkende

Når du siger ting højt, er det som om, at det bare lige bliver en tand mere sandt. Har du ikke prøvet at være ked af det og skulle fortælle en veninde, hvorfor du er ked, hvor du så er endt med at blive endnu mere ked af det? Sådan er det også lidt, når du siger ting, du ikke kan lide ved dig selv højt. Så bliver de bare lidt mere sande, og så føler du, at dine ben blive lidt mere mærkelige, at dine næse blev lidt grimmere eller at dine arme er lidt tykkere – og andre vil begynde at tænke det.

Ingen ser det

Måske tror du det ikke selv, men det er sandt. Der er ikke nogen, der stopper op på gaden og kigger på dig og tænker “Hold da op!” omkring dine personlige små skavanker. Højst sandsynligt er der ikke nogen, der er enig med dig i det hele taget. Og hvad så hvis du har nogle små skavanker hist og her? Det har vi alle jo – altså skavanker i forhold til hvordan vi forestiller os, vi kunne se ud. Men det er jo ikke nødvendigvis det rigtige. Kan der være en forkert måde at se ud på?

Du er lækker

Du glemmer noget i alle dine tanker om dine skønhedsfejl. Du glemmer, at du jo faktisk er lækker. Du har så meget godt, der spiller for dig. Hvorfor glemmer du alle de ting, du er glad for ved dig selv og din krop? Ligesom at de negative tanker bliver forstærket ved at tænke på dem, så bliver gode tanker også forstærket ved, at du tænker på dem. Glem dine små skønhedsfejl, for vi ser alle skønne ud på hver vores måde – det ville jo være kedeligt, hvis vi så ens ud.

Tænk bare på når du og dine veninder kigger på fyre – I har jo heller ikke samme smag i dem, vel? Og tak Gud for det! Fyrene har det på samme måde. Jeg har i hvert fald fundet ud af, at de ting jeg plejede, at synes var super nederen ved mig selv, er faktisk noget nogle fyre godt kan lide, og giver mig komplimenter for. Og så siger jeg bare tak og smiler i stedet for at sige “Ej synes du?! Jeg hader det ellers”. Andre fyre kan ikke lide det, og det er helt i orden. Så passer de bare bedre med en anden type pige.

 

Shero

Continue Reading

More in Skøn

Til top