Connect with us

10 måder at spotte en frenemy på

Er hun en dårlig veninde?

Hverdag

10 måder at spotte en frenemy på

Frenemy. En veninde der rent faktisk er din fjende. Ja, det lyder som noget fra filmen Mean Girls. Men de findes altså i virkelighen, og måske hun kan spottes i din venindegruppe? Gisp. Sådan spotter du en ægte frenemy.

1 Gode nyheder

Hver gang du har gode nyheder, har hun altid bedre nyheder. Ja, det kan da være tilfældigt. Men hvis det sker hver eneste gang, har du spottet en frenemy.

2 Elendigt selskab

Hun er kommet ind i dit liv på et tidspunkt, hvor du havde det dårligt, og så gjorde hun det endnu værre. Det er typisk for en frenemy.

3 Altid dem

Når du har brug for at græde ud, får hun på en eller anden måde altid vendt samtalen, så det handler om hende i stedet. Altid. Every fucking time.

4 Pralerøve

Hun skal altid prale med sig selv i et desperat forsøg på at gøre sig mere interessant. Nej, du er ikke interessant frøken frenemy.

5 Det sker ikke

I stedet for at støtte dig i dine mål, fortæller hun dig, at det ikke kommer til at lykkes for dig. Hun er inderst inde jaloux og skaber derfor en negativ stemning omkring det.

6 Det er en fælde

Hun råder dig til at gøre skøre ting, som hun aldrig selv ville gøre.

7 Konkurrence

Alt i livet er en konkurrence med hende. Ny pung? Hun køber en flottere og dyrere. Ny neglelak? Hun køber samme farve, men selvfølgelig med et ‘CC’ på toppen.

8 Komplimenter

Har hun nogensinde givet dig, et oprigtigt kompliment som ‘du er smuk’ eller ‘jeg er stolt af dig’? Nej ,vel?

9 Hemmeligheder

Når du kommer til at fortælle hende en hemmelighed, ved hele verden det en time senere. Okay, måske ikke hele verden, men alle jeres fælles veninder. Hvornår lærer du ikke at fortælle hende noget?

10 Superfalsk

Når hun endelig giver dig komplimenter, ved du ikke helt, hvad du skal mene. ‘Din nye frisure er flot, den får dig ansigt til at se mindre ud’. Øh, havde mit ansigt brug for at se mindre ud?

 

Shero

Kilde: EmpoweringWomenNow

Continue Reading

More in Hverdag

Til top