Connect with us

6 tegn på at du er afhængig af at shoppe

Afhængig af at shoppe

Hverdag

6 tegn på at du er afhængig af at shoppe

Du elsker at shoppe. Du bliver glad af det, og du får et rush igennem kroppen. Er det også dig? Så kender du helt sikkert de her seks situationer.

Det er umuligt for dig at gå i storcenteret

Du mangler neglelaksfjerner og skal bare lige i storcenteret for at købe dette. Men det er der ikke noget, der hedder, når det er dig. Det er umuligt for dig kun at komme hjem med neglelaksfjerneren. Før du ved af det, har du købt en ny fed top og et par stilletter. Du shopper næsten lige så hurtigt, som du sluger en hel Malaco mix. Men begge ting gør dig bare så glad.

Det gør dig i bedre humør

Har du kærestesorger? Eller er du bare lidt småirritabel? Så er netshopping din redning. Du forstår ikke piger, der kun har brug for Ben & Jerrys for at blive i godt humør igen. Du har brug for en bøtte is OG netshopping, men så er du hundrede procent også lykkelig igen. Men pas på, du ikke begår de her fejl, når du shopper på nettet.

Det er din redning, når du keder dig

Keder du dig? Før du ved af det, er du hoppet ind på din yndlingsside for netshopping og kommer ting, du ikke vidste, du manglede, i den digitale indkøbskurv. Ikke godt for din pengepung, men i det mindste keder du dig ikke længere. Problem solved.

Du glemmer, hvad du har

Fordi du shopper så meget, glemmer du, hvad du har hængende af tøj i skabet. Du ender derfor ofte med at købe tøj, der minder om det, du allerede har. Du overbeviser derfor dig selv om, at du ikke kan få nok grå rullekraver.

Noget har stadig mærket på

Fordi du køber så meget tøj, er der også en hel del fejlkøb hjemme i skabet. Du køber for at købe, og derfor hænger der en masse derhjemme, som du aldrig har brugt, og som du ikke burde have købt.

6 Du sælger for at kunne købe mere

Du har ikke nogen rig onkel, og derfor bliver du nødt til at sælge ud af alle dine fejlkøb for at kunne bruge penge på nye (potentielle fejl) køb. Det er lidt sådan en ond cirkel, men det gør dig ikke noget. Så længe du får stillet dit behov for at shoppe.

Continue Reading

More in Hverdag

Til top