Connect with us

6 ting du kan gøre for at blive mere fotogen

Hverdag

6 ting du kan gøre for at blive mere fotogen

Find dine bedste vinkler ved at øve dig. Det kan godt være, det føles åndssvagt, men prøv at have det sjovt med det. Hvis du følger vores råd, vil du få de bedste selfies og blive mere fotogen..

Placer tungen bag dine tænder

shutterstock_125991224

Hvis du gør det, bliver dit ansigt ikke lige så rundt, når du smiler. Dit smil ser også mere naturligt ud på denne måde.

Det rette lys

shutterstock_298067063

Lyset er faktisk det mest afgørende. Når du har taget et lidt “grynet” billede, er det lige meget hvor pæn du er, det bliver altså bare bedre i det rette lys. Så tag din selfie omkring formiddagen frem til klokken to, så bliver det helt perfekt. Det rette lys kan få dine øjne til at funkle, og få din hud til at se fejlfri ud.

Vip dit hoved til den ene side

shutterstock_266613965

Hvis du vipper hovedet til den ene side, vil det få den bedste vinkel af din knoglestruktur frem. Hvis du har et meget firkantet ansigt, vil du få skygger under kæben, hvis du kigger direkte ind i kameraet, hvilket vil få dit ansigt til at se større ud.

Vis følelser

shutterstock_275867018

Billeder med døde øjne og ingen følelser, er oftest dem der ikke får nogen opmærksomhed overhovedet. Hvis du smiler, griner eller bare viser en eller anden følelse, ser du smukkere ud. Det er en nem måde at få dit billede til at se bedre ud.

Smil nu

shutterstock_268932410

Hvis du ikke har lyst til at lave den helt store følelse, så skal du som minimum smile. Mange laver fierce eyes og trutmund for at se lækre ud, men det er altså meget lækrere at smile. Når folk ser dit smilende billede, får de også lyst at smile, og det er da fedt.

6 Det rette hår

shutterstock_299645234

Det betyder rigtig meget, hvordan dit hår sidder. Nogen kan se virkelig godt ud, men have virkelig grimt hår, og derfor fremstå knap så pæn på billeder. Leg lidt foran spejlet, og find ud af, hvilken frisure der får det bedste frem ved dig.

Continue Reading

More in Hverdag

Til top