Connect with us

7 ting du slet ikke behøver stresse over (selvom du tror det)

Hverdag

7 ting du slet ikke behøver stresse over (selvom du tror det)

Stress er blevet et buzzword de seneste år. Og det er lidt synd, for det tager fokus fra den egentlige diagnose stress, som bestemt ikke er noget man skal spøge med.

Men stress forstås i dag også som at være presset og have lidt for meget om ørerne. Og det føler du med ret stor sandsynlighed, at du har, ikke?

Så vi har her syv ting, som du i hvert fald ikke skal stresse over.

Se ‘perfekt’ ud

Vi har en stor nyhed til dig: ingen er perfekte. Måske de ser sådan ud på deres instagramprofil. Men det er de altså ikke. Vi har alle sammen forskellige former og træk, som i nogle øjne er perfekte,  og i andres er fejl.

Men du kan ikke hele tiden stræbe efter ‘det perfekte look’, når det for det første er vidt forskelligt fra person til person og samtidig er dybt urealistisk. Kan du mærke dine skuldre sænke sig og en lettelse løbe gennem dig?

Behandl din krop og dit sind godt – og sørg for at være lykkelig hvor du er. Det er slet ikke så plat eller damebladsagtigt, som du tror. Det vil ændre dit liv. No shit.

Din økonomi

Penge er afgørende, når det handler om at have et sted at bo. Men derfra har mange undersøgelser vist, at du ikke bliver lykkeligere af at have penge.

Så slap af med din stramme økonomi – så længe du har tag over hovedet, skal du nok klare den.

Prøv at finde ud af, hvad du gerne vil prioritere i dit liv. Oplevelser med dine venner, ferie med din familie eller lækre tasker. Og så sæt penge til side til det.

At passe ind

Vi er nok instinktivt indstillet til at forsøge at passe ind. I gamle dage blev du nok ædt af ulven, hvis du ikke blendede ind i flokken.

Heldigvis er det ikke sådan længere. Og du vil helt sikkert blive gladere, hvis du følger dine egne overbevisninger – og gør lige præcis det, du føler for.

Dine fejl

Uh, man kan bruge lang tid på at gennemleve den dag, man lige fik sagt det forkerte, ikke sagt noget eller bare misforstod en situation fuldstændig.

Men ved du hvad, de andre har garanteret glemt det fuldstændig – eller måske gennemlever den dag, de lavede en fejl.

Lige meget hvad, nytter det ikke at dvæle ved fortiden og alle de ting, du kunne have gjort anderledes. Prøv at holde fokus fremad.

Du vil helt sikkert lave fejl igen – og så må du tilgive dig selv igen. Det er ret menneskeligt, siger de …

Hvad andre tænker om dig

Næste gang du lader dig påvirke af, hvad andre tænker om dig, så prøv at gå en anden vej. Det er kun din mening, der tæller. Og måske tænker andre slet ikke sådan om dig, som du selv tror.

Det er i hvert fald spild af tid at bekymre sig om.

Så længe du er venlig og godsindet mod alle på din vej, kan du gøre lige som du har lyst til.

At please andre

At please alle omkring dig vil helt sikkert give dig nogle bekendtskaber. Men ikke nogle rigtige venner. For hvis du hele tiden føjer dig, tiltrækker du de lidt forkerte mennesker, der netop søger folk, som vil gøre alt for dem.

Lær at lytte til dine egne behov, og find så venner, som vil støtte op om dem og ikke træde henover dig.

Give slip på dem, der har såret dig

På din vej til at blive et gladere, mere frit menneske, vil du måske opleve nogle, som ikke er med dig i den udvikling. Måske de sårer dig, bebrejder eller lukker dig ude.

Så er det helt okay at give slip på dem. Hvis de ikke vil dig det bedste, skal du ikke bruge flere kræfter på dem.

Kilde: Power of positivity

Continue Reading

More in Hverdag

Til top