Connect with us

8 situationer du hader, når du har en clutch med til fest

Clutch

Hverdag

8 situationer du hader, når du har en clutch med til fest

Du har supermange flotte clutches derhjemme, men du har også supermange problemer, når du skal bruge dem. Du kender helt sikkert også de her otte skøre situationer. Derfor har vi dediceret en hel artikel til den irriterende accessorie.

Du har ikke plads til alt

Du bliver derfor nødt til at droppe nogle ting. Hvilket betyder ingen foundation, ingen hårspray eller flade sko til din hjemtur fra byen. Der er kun dig, din telefon, din pung og din læbestift. Hvis du også skal have dine nøgler med, bliver du derfor nødt til at droppe en af de andre ting. Panik uden lige.

Du mister den hele tiden

Fordi den er virkelig irriterende at bære rundt på, ligger du den et sted, så snart du har muligheden. Problemet er bare, at du hele tiden glemmer, hvor du har lagt den, så du når lige at gå i panik, indtil du finder den på gulvet. Hvordan er den endt der?

Din telefon fylder 75 procent af din clutch

Hvilket kun giver dig 25 procent af den resterende plads til dine ti andre ting, du gerne vil have med. Argh, hvorfor skal en clutch være så pokkers lille?

Den er især irriterende, når den ikke har hank

Nogle clutches har en smart lille hank på, så du kan hænge den på håndledet, så du aldrig mister den. Hvorfor har alle clutches ikke det!? Det er sku da for dumt! Mind os om aldrig at købe flere clutches uden hank.

Du glemmer altid at tage noget vigtigt med

Når du kæmper for at få plads til alle dine ting, ender du altid med at glemme noget vigtigt. For eksempel tyggegummi, eller værre, dit dankort. Eller endnu værre, dine nøgler.

Hvad skal du gøre med den, når du skal danse?

Som om det ikke er svært nok at danse i forvejen? Det er umuligt at finde ud af, hvad du skal gøre med din clutch, mens du danser. Specielt hvis du skal danse med en fyr. Du prøver at danse med den, men det føles bare skørt og akavet.

Du prøver at undgå at skulle åbne den

Fordi du har proppet din clutch med så mange ting, er det umuligt, at der ikke flyver tamponer og makeup ud af den, hver gang du åbner den. Du gør alt for ikke at skulle åbne den, når folk kigger på dig.

8 Når dine veninder ser, du har clutch med, vil de have deres ting ned i den

Glem det, søster! Jeg kan dårligt nok få plads til mit eget, og så skal jeg også slæbe rundt på dit lort? Nope.

 

Shero

Continue Reading

More in Hverdag

Til top