Connect with us

8 ting du og din veninde skal lave i efteråret

Sådan kan du hygge i efteråret

Hverdag

8 ting du og din veninde skal lave i efteråret

8 ting du og din veninde skal lave i efteråret

Efteråret er altså bare lig med hygge, og derfor skal du da også bruge en masse dage på at hygge i efteråret med veninderne. Vi har lavet en liste til jer med ting, I kan hygge jer med hen over efteråret. Den står virkelig i hyggens tegn, så hiv fat i din veninde og sæt kryds i jeres kalendere.

1 Puslespil

Ja, altså ikke et af dem med seks brikker, vel? Det skal være et af de gode og store, hvor der er 1000 brikker eller flere. Lav en kande te eller varm kakao, frem med nogle lækre cookies, tæpper omkring jer, chill musik på lav volume og så er det ellers i gang. I kommer til at sidde der i flere timer, og det er en noget så hyggelig og anderledes aktivitet. Lad os krydse fingre for regnvejr udenfor.

2 Gåtur i skoven

Findes der overhovedet noget smukkere end træer om efteråret og gule, grønne, røde, brune blade, der daler og ligger på jorden? Det kan godt være, men det er i hvert fald iblandt noget af det smukkeste. Det er også grunden til, at du og din veninde skal smutte i de varme jakker og halstørklæder, for nu skal I på tur i skoven. En smuk, frisk gåtur, hvor I kan nyde synet og dufte til efteråret. Og så er det smarte jo, at I kan vende verdenssituationen eller weekendens bytur imens.

3 Girls night

Ja tak! Tøseaften skal der til, når regnen pisker ned udenfor. Der må ikke mangle noget. Dyner og puder over det hele. En kæmpe skål med slik og en kæmpe skål med popcorn. Sodavand i massevis. Take-away på vej. Og så skal I bare hoppe i nattøjet, tænde for Netflix, og så har vi sørget for at lave en liste med film, I skal se.

4 Shopping

Er det ikke noget med, at man skal have en garderobe til hver årstid? Tjo, det tror vi nok, det er. Oplagt mulighed for at bruge en efterårsdag på at shoppe sammen. Hvis du allerede har styr på efterårsgarderoben, kan du jo så småt begynde at forberede dig på vintertøjet. Og glem nu ikke pausen med kaffe og kage på café.

5 Skønhedsdag

Denne dag står i skønhedens tegn og handler ikke mindst om forkælelse. I skal simpelthen holde jeres egen hjemmespa. Der skal både ordnes negle og fødder, og så skal ansigtet have en ordentlig tur med masker og rens. Det bliver så hyggeligt. Sørg for, at I har styr på nogle lækre snacks til dagen, og kom så i sving med at forkæle jer selv og hinanden.

6 Kreadag

Tid til at være kreative. Du husker sikkert, hvor ofte du lavede egne smykker, da du var yngre, og det er lige, hvad I skal igen. Hvad med at prøve at lave jeres egne øreringe? Det kunne være de trendy tassels? Eller hvad med de her finde pomponøreringe? Det behøver selvfølgelig ikke lige være smykker, I laver. Det kan også være nogle fine ting til hjemmet.

7 Halloweenaften

Efteråret byder også på uhygge – men på den gode måde. I oktober er der nemlig Halloween, og det skal du og din veninde selvfølgelig også tage højde for. I kan tage til en Halloweenfest, hvis I kender nogle, der holder det. Men det behøver slet ikke være så kompliceret. I kan nemlig bare blive hjemme og holde jeres helt egen Halloweenaften. Og det behøver ikke engang være på selve aftenen. Lav uhyggelige snacks, sæt mørke gardiner for vinduerne og tænd kun lyskæder og stearinlys. Sæt de allerbedste gyserfilm på, og så er den uhyggelige hyggelige aften på plads.

8 Biotur

Ja, det er måske noget, I plejer at gøre ofte. Men i efteråret kommer der altid en masse gode film i biffen, og dem skal I da se. Lav en liste over de film, I vil se og nyd så popcorn og cola i biffen.

 

Continue Reading

More in Hverdag

Til top