Connect with us

En billedskøn ferie? Bo de skønneste steder megabilligt

Jeg vil gerne bo billigt

Hverdag

En billedskøn ferie? Bo de skønneste steder megabilligt

Vi har givet dig nogle supergode råd til, hvordan du blandt andet finder billige flybilletter til din ferie. Men hvad hvis du også kunne spare penge på de steder, du vil bo?

Hvem kan ikke lide at spare penge? Her på redaktionen kan vi i hvert fald godt, og vi jubler og klapper, når vi har gjort et godt kup. Det gælder også, når vi bestiller vores rejser.

Sådan bor du billigt

Jo jo, det kan være nice nok at gå ned til en morgenmadsbuffet på et hotel, men det kan altså også hurtig blive pricy. Hvorfor ikke bo billigt OG nice, det kan man altså godt. Hvis du ikke har noget imod at lave den selv eller at gå ud i byen og købe den croissant, du gerne vil have til din morgenmad, så er der altså penge at spare, hvis du søger efter værelser eller lejligheder på Airbnb.

Hvor skal turen gå hen?

Har du stadig ikke bestemt dig for, hvor du skal på ferie henne? Der er så mange flotte og spændende steder jo. Måske kan du få lidt inspiration til byer ved at kigge på Pinterest – du kan helt sikkert bo billigt i byerne, du ser på Pinterest. Måske havde du ikke lige tænkt, at det var dér, du skulle finde inspiration til din næste ferie, men det er altså en god idé.

Faktisk har Airbnb og Pinerest lavet en inspirationsliste til dig med smukke, oplevelsesrige og devine destinationer. Se dem alle her, og bliv inspireret, der er nemlig mange billige Airbnb-boliger disse steder. Meganice.

Rigtig god ferie!

Continue Reading

More in Hverdag

Til top