Connect with us

Hysteriske situationer du kender, når du har menstruation

menstruation symptomer

Hverdag

Hysteriske situationer du kender, når du har menstruation

Det er den tid på måneden, vi alle hader. Det røde, menses, tante rød. Kært barn har mange navne, men uanset hvilket navn vi bruger, kan vi godt blive enige om, at menstruation er noget rigtig lort!

Smerter, træt og ynkelig

Menstruationssmerter kan ikke sammenlignes med nogle andre smerter! Den bidende og stikkende fornemmelse i underlivet, nedre del af maven eller lænden for den sags skyld, av av av. Noget af det eneste, der hjælper er at ligge i fosterstilling, så der bliver du liggende, indtil det hele er overstået. Hvis du gerne vil undgå smerterne, kan du prøve at følge de her gode råd.

Hertil kommer trætheden. Øjenlågene bliver tungere og tungere. Følelsen af at kunne sove en hel uge. Og SÅ kommer ynkeligheden snigende. Nu har du så ondt af dig selv, at bevægelse er fuldstændig umuligt for dig, og du skal derfor have hjælp til alt – selv til at blive madet.

Oppustet, cravings og urenheder

Har du spist for mange kulhydrater eller drukket for meget sodavand? Nej, du har blot besøg af tante rød. Hun er simpelthen grunden til, at det ligner, du er gravid i ottende måned. Skidefedt! Ikke nok med det, har du kun lyst til at spise alt det, der gør maven endnu større. Vi nævner i flæng chokolade, chips, pizza osv.

Dér er en. Dér er også en. Ej en til! Ja, vi snakker om bumser. De er pludselig overalt, og du kan intet gøre ved dem. Intet. Din hud er officielt megafedtet og fyldt med bumser.

Arrig og irritabel

Der er ikke noget at sige til, at du ikke kan styre dit temperament den næste uges tid. Og det hjælper slet ikke på det, at du bløder igennem konstant, og at din kæreste ikke kan relatere til din situation. Hvor svært er det at forstå, at menstruation er det værste nogensinde. Det er jo heller ikke ham, der skal bruge penge på både p-piller, tamponer, bind og panodiler…

Kedelig og usexet

Hvis der er noget, du IKKE føler dig, så er det sexet. Dine smerter, din ynkelighed, din fedtede hud – du føler, at din menstruation har ødelagt din glow. Det kan hurtigt ende galt, hvis folk kommer for tæt på dig.

Shero

Continue Reading

More in Hverdag

Til top