Connect with us

Lær af Carla Mickelborg: “Jeg elsker mig selv og giver slip i behovet for at sammenligne mig selv med andre”

Carla Mickelborg

Hverdag

Lær af Carla Mickelborg: “Jeg elsker mig selv og giver slip i behovet for at sammenligne mig selv med andre”

Hver måned snakker vi med en kvinde, vi synes er megasej og inspirerende – en vaskeægte Shero, du ved She + Hero = Shero. Altså en sand heltinde. Denne måned taler vi med Carla Mickelborg, som vi alle så første gang i ‘Far til fire’-filmene. Senere hen har vi alle lært hende bedre at kende på hendes blog og “Elsk dig selv”-kanal på YouTube, hvor hun ikke er bange for at være sig selv og sige tingene med et glimt i øjet – og det er vi vilde med!

Derfor har vi glædet os til at præsentere dig for Månedens Shero: smukke og sjove Carla Mickelborg.

Barbara Moleko er Månedens Shero

Hvad er den bedste kvalitet en kvinde har? 

Humor er for kvinder, hvad tomat er for makrellen. Uden selvironi, det at kunne gribe en joke eller sige noget sjovt selv en gang imellem, så kan man være nok så smuk og klog – det er bare røvkedeligt. Og altså, man behøver ikke være grov-sjov, det er nok med en elegant bemærkning, som bare falder helt perfekt, så alle griner og pludselig synes, at dagen er bedre nu. At grine er noget af det bedste, jeg ved. Skulle uheldet være ude, og kvinden intet sjovt har at sige, så er det også en god kvalitet at have let til latter. Så kan vi bare grine af det, de andre siger. Sådan er jeg selv, når jeg er sammen med mine sjove barndomsvenner Frederik og Youssef.

Hvilken kvinde inspirerer dig? 

Min mor. Hun er god til alt det, jeg ikke er. Hun er perfektionist, og i vores nye selskab GOALS Group ApS, er det hende, der sørger for, at jeg ikke får sendt noget ud, som er fyldt med fejl og lidt for smarte vendinger. Hun er desuden sjov, hvilket hjælper lidt, når jeg går amok over hendes flueknepperi og bare gerne vil tjene nogle penge NU! Så griner vi lidt og drikker nummer 500 kop kaffe og kommer videre i teksten. Jeg er så tryg ved at arbejde med hende, fordi jeg ved, at det, hun laver, holder 100% hver gang. Det er ret inspirerende.

Hvornår føler du dig allersejest? 

Dengang jeg var skuespiller, bed jeg mærke i, at det var castingen og det at lande en rolle, jeg syntes bedst om. Dét og så premieren med de flotte kjoler og champagne. Nu hvor jeg er selvstændig influent og iværksætter, har jeg arrangeret mig således, at mit fornemmeste job er at lande nye kunder. Jeg føler mig som en vaskeægte business woman, når det lykkes, og bølger af succes og glæde vælter ind over mig. Imellemtiden overtager min mor straks rattet og sørger for at producere de smukke billeder, som hjælper vores kunder med at få fokus på deres værdier. Det er dejligt at skulle sælge et så gennemarbejdet og innovativt produkt. I love it!

Hvad kan du bedst lide ved dig selv? 

Jeg er ganske tilfreds med mit ansigt, men uden arme og ben var det jo ikke meget værd. Så jeg vil vælge at sige – min krop. Men mest af alt mit gode humør. Når jeg bliver vred eller sur over noget, så har jeg en evne til at blive god igen i en fart. Jeg bryder mig ikke om at være sur. Jeg vil hellere have det sjovt. Så sætter jeg god musik på og danser det dumme væk. Eller springer i havet for at give min krop et chok, så den bliver glad for at være i live igen. 

Hvilket råd vil du give dit yngre jeg? 

At jeg IKKE er for tyk. Alt for mange tanker om min røv gennem årene. Den er ikke lille nej, men hvem siger også den skal være det?

Hvad er det pinligste, du har prøvet? 

Jeg slog engang en kæmpe prut ved at læne mig ind over en stol i et mindre grineflip. Desværre i selskab med en fyr jeg var ret vild med, i de mest følsomme år af alle; 13-års alderen. Det var rædselsfuldt. Vi spiste endda pizza med kødsovs på imens.

Hvilket råd vil du give Sheros læsere? 

Jeg slutter altid mine videoer af med at sige: “Jeg elsker mig selv og giver slip i behovet for at sammenligne mig selv med andre”. Den, synes jeg, er ret god. For uden at elske sig selv, så bliver det et træls liv. Tænk sig at være venner med en, som talte til dig, ligesom du gør til dig selv. Hell no. Og det er altid først når man begynder at sammenligne sig selv med andre, at det går galt. Hvis man bare var sig selv nok, så kunne andre jo være det samme. 

Fik du også et lille girlcrush på Carla? Så hop ind på hendes YouTube kanal – og få endnu mere god Carla-karma.

Læs også: Månedens Shero: Barbara Moleko

Continue Reading

More in Hverdag

Til top