Connect with us

Shero

Pinlige ting du gør, når ingen kigger

Hverdag

Pinlige ting du gør, når ingen kigger

Det er ikke alle ting, vi gør, der kan eller bør forklares. Du ved heller ikke selv, hvordan du startede med at gøre tingene, det skete ligesom bare. Men for pokker, hvor føles det bare skønt, når du gør det.

Hænderne mellem benene

Hvorfor, er der vist ikke en logisk forklaring på, men det føles bare så rart at varme fingrene mellem benene, når man sidder på sofaen og slapper af. Det sker bare helt automatisk. Det er ikke fordi, det killer forneden, det føles bare godt at placere hænderne der.

Du samler løse hår

Du gør det kun i badet, og der føles det slet ikke skørt. Det føles nemlig helt naturligt at sætte dem på væggen, så du ikke stopper afløbet til. Og på den måde er de også nemme at fjerne fra badet, når du er færdig.

Prutteposition

Du troede måske ikke, at det var et ord. Men det burde det være. For det beskriver meget godt den måde, du sætter dig på, så prutboblen ikke sniger sig ud den forkerte vej.

Knibeøvelser

Knibeøvelser er selvfølgelig ikke skørt i sig selv. Men det, der er skørt, er, at hver gang du læser ordet knibeøvelser, laver du knibeøvelser helt automatisk. Hvor mange knibeøvelser har du mon ikke lavet, mens du har læst denne sætning?

Se sig selv bagfra

På et eller andet tidspunkt blev du bare nødt til at finde ud af, hvordan du ser ud fra fyrens vinkel, når han tager dig bagfra. Så du satte dig ned på fire foran spejlet. Det så ikke slemt ud, som du havde forventet, pyh!

Du onanerer for at falde i søvn hurtigere

Problemet er bare, at når du først har fået en orgasme, så kunne det jo være dejligt lige at få én til. Og sådan begynder en ond cirkel.

Når dine nipples er store

Når du synes, dine bryster er for bløde og store, så giver du dem et lille niv for at gøre dem små og mere strittende. Nu kan du bedre lide dem.

Du samler vand mellem dine bryster

Det er bare lidt sjovt og underholdende at samle vand mellem dine bryster for derefter at klaske al vandet ud på gulvet. Skørt, men stadig noget der bare skal gøres nogle gange.

 

 Shero

Continue Reading

More in Hverdag

Til top