Connect with us

Sådan kommer Christiane og Liams baby til at være

liam og christianes søn, constantin

Hverdag

Sådan kommer Christiane og Liams baby til at være

Foto: Mogens Flindt

Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connor skulle egentlig skilles – men pludselig annoncerede Christiane, til alles overraskelse, sin graviditet på Instagram. I fem måneder havde hun formået at skjule sin lille babybule – og at hende og Liam nu var sammen igen.

Søndag den 25. september kom lille baby Constantin så til verden.

Læs også: Horoskop: Sådan bliver din november måned.

“Det er en ubeskrivelig følelse af lykke, som vælter ind over en – aldrig har livet givet så meget mening.” skriver Christiane på Instagram efter fødslen.

Det er en fantastisk, livsbekræftende historie – og vi hepper på lille Constantin og hans seje forældre! Og så synes vi det er lidt sjovt at dykke ned i, hvordan lille Constantin mon bliver, når han vokser op. Vi finder svaret i stjernerne.

Constantins forhold til kendisverdenen og de sociale medier

Når man som Constantin har fødselsdag den 25. september, så er man vægt.

Astrologisitet, Puzle, skriver om stjernetegnet: “Vægten er som person meget drømmende og søger det harmoniske”

Det kan måske lyde lidt modsat af Constantins forældres jetsetliv. Det kan være, det er hans måde, at skabe sin egen personlighed på – og finde en balance i den hektiske kendisverden.

Samtidig skriver Puzle, at “vægten har den egenskab at de kan lukke omverdenen helt ude og i disse perioder arbejder de meget mere med sig selv og psyken, end deres nærmeste forestiller sig. Mange vægte formår at fremmane et meget uafhængigt og lykkeligt liv, således at virkeligheden lever op til deres barndomsdrømme.”

Egenskaben til at lukke omverdenen ude, kan i hvert fald være en kæmpe fordel for lille Constantin, når han nu er sat i verden af et af Danmarks hotteste kendispar. Begge forældre er meget aktive på de sociale medier, og derfor kan det især være en nødvendighed at have evnen til at lukke den slags ude.

Lige netop det med om Constantin skal deles på de sociale medier, har været en diskussion hjemme ved de nybagte forældre. For en uge siden, lagde Christiane det første billede af sin nyfødte på Instagram med teksten: “Efter en “lille” hjemmelig diskussion om “retten til selv at vælge når det engang bliver aktuelt” har jeg fået gennemtrumfet et lille kompromis (nemlig et billede af guldklumpen der betyder alt -)”. Billedet høstede over 56.000 likes.

Så noget tyder på, at vi ikke får den lille guldklump at se hele tiden, men at Christiane alligevel må dele lidt af sin stolthed med sine følgere – vi kan da håbe …

Constantins karriere

Det hedder sig også, at vægten er meget kreativ, og på det punkt, slægter han nok begge sine forældre på. Det ville da også være overraskende, hvis han ikke gjorde sig karriere inden for én eller anden form for kunst eller iværksætteri.

Puzle skriver også, at “[vægten] lever som regel i et eksotisk, fjernt og smukt sted. Sandsynligvis driver de den lokale bar eller restaurant, designer strand- eller skitøj, ser vidunderlige og smukke ud, mens de nyder en cocktail. Disse Vægte lever livet og finder det smukt, da det fuldt ud lever op til deres drømme om, at livet her på jorden virkelig er paradis.”

Vi kan jo kun håbe, at lille Constantin kommer til at føle, at livet på jorden er paradis – og selvfølgelig får han udseendet med sig, vi mener; kig bare på hans lækre forældre!

 

 

 

Shero

Kilde: Puzle

Continue Reading

More in Hverdag

Til top