Connect with us

6 pinlige grunde til at du altid bliver forsinket

Forsinket

Hverdag

6 pinlige grunde til at du altid bliver forsinket

Når du siger: “Jeg er der om fem minutter” er det oftest løgn, for du er på ingen måde på vej . Det kan sammenlignes med, når en pige fortæller, hvor mange drenge hun har knaldet med. Gang tallet med tre, og du får det korrekte antal. Det samme gælder her: Gang minutterne med fem, og du vil få det rigtige tidspunkt for, hvornår hun dukker op. For når du siger “Jeg er der om fem minutter” betyder det i virkeligheden, at du har gang i dette. Er du også altid forsinket?

Du har siddet i en halv time og stenet med håndklædet om kroppen

Du er udmærket klar over, at du er forsinket, men alligevel sker der et eller andet, efter du har været i bad, og du ender med at sidde og stene på sengen med et håndklæde om kroppen. Du kommer ikke rigtig nogen vegne, og du har brugt al din energi på badet. Hvis du ikke var mega forsinket i forvejen, så er du det nu.

2 Du er lige kommet i tanke om, at du har glemt at barbere dig forneden

Og den busk tager tid at tæmme. Hvad nu hvis du scorer i aften? Den chance tør du ikke tage. Selvom det oftest er sådan, at du scorer i byen, når du ikke har fået trimmet dig dernede, og scorer ikke, når du har gjort dig klar til sex. Hmm, måske du bare skal droppe det og tage af sted med hår forneden?

Du har siddet og stalket på Facebook i en time

Du vil lige ind og stalke din ekskæreste på Facebook, og inden du ved af det, er du endt på din ekskærestes mosters bedste venindes profil. Pis, nu er der pludselig gået en time, og du skal af sted om et kvarter, hvis du skal nå at være der til tiden.

Du har brugt alt for meget tid på at tage selfies

Du har gjort dig klar, og du ser pisse lækker ud. Din makeup er on point, og aldrig har du før haft en så god hårdag – det skal selvfølgelig foreviges med en selfie til Instagram. Men du ser så godt ud, at du ikke kan stoppe dig selv, og lige pludselig er hele din telefon fuld af selfies. Problemet er bare, at nu kommer du for sent. 20 gode selfies? Det er det hele værd.

Du har kun 50% strøm på din telefon, og du går først, når den er på mindst 90%

Du skal være ude hele natten med pigerne, og du kender dig selv. Du ender helt sikkert med at dokumentere din brandert i Snapchat, og det kræver altså strøm på telefonen. Pigerne må vente.

Du har prøvet otte forskellige outfits, der nu ligger over det hele

Du ligger frustreret blandt al tøjet på gulvet, og kan ikke tage en beslutning. Du har fået hedeslag af, at prøve så meget tøj, og det hele strammer, fordi du har menstruation. Du ender med at tage det første outfit, du prøvede, på. Fedt, nu kommer du for sent, og det hele var spild af tid, og endnu værre: Nu skal du også bruge tid på at rydde op. Nå, det må vente, til at du kommer hjem.

Continue Reading

More in Hverdag

Til top