Connect with us

3 forestillinger om parforholdet, der ødelægger det

Tanken om den eneste ene kan ødelægge jeres forhold.

Kærlighed

3 forestillinger om parforholdet, der ødelægger det

Har du en forestilling om at finde den eneste ene, at der er en sand drømmeprins til dig, eller at der er en, som du kan ‘redde’, og så kan I få det ih og åh så skønt sammen? Det kan faktisk gå hen og ødelægge forholdet til din kæreste. Nu skal du høre hvorfor.

 

Du vil redde ham

Du forelsker dig i ham her fyren. Han er måske lidt en badboy. Eller har han måske haft det svært. Du tænker i al fald, at du er lige det, han har brug for. Hvis han bare lytter til dig og alle dine gode råd, så vil han opleve, at din støtte og kærlighed er det eneste, han har brug for for at blive lykkelig.

Du giver dig 110 procent i jeres forhold, han giver sig 50 procent. Kan du se ubalancen her allerede? Men du håber og ved dybt inde i dig selv, at det bare er, fordi han lige skal have lidt hjælp og lidt tid, så finder han ud af det hele. Og han vil finde ud af, at han ikke kan leve uden dig. Fortjener du ikke at være sammen med en, der også giver sig 110 procent i forholdet?

Selvfølgelig skal man støtte hinanden, når man er i et forhold, og ja, ‘hinanden’. Desuden skal du også gøre op med dig selv, om du prøver at ‘redde’ ham, fordi du ønsker ham det godt, eller fordi du ønsker, at han skal blive en anden og bestemt type.

Næste side >>

Continue Reading

More in Kærlighed

Til top