Foodiefying

Placeholder

Kærlighed

6 klamme ting du og din kæreste gør, hvis I er trygge ved hinanden

Hvis du og din kæreste har været sammen længe, føler I jer trygge ved hinanden. Hvis I ikke gør, er der nogle alarmklokker, der skal ringe. I starten af et forhold tør man næsten ikke gøre noget i frygt for at gøre noget pinligt. Men nu har I været sammen længe nok til, at I ikke holder jer tilbage.

1 I presser hinandens bumser

Du spotter en stor hvid bums på hans ryg, og den kalder bare på at blive presset. Han kan ikke selv nå den, og du er træt af, at den lille satan stirrer på dig. Så hvad gør du? Får den væk selvfølgelig med et ordentligt klem!

2 I har menstruationssex

I har virkelig lyst til at knalde, men du har menstruation. Men det holder jer ikke tilbage. I er trygge ved hinanden, og har været længe nok sammen til at menstruationssex ikke generer jer. Det lyder måske ulækkert, men det er det jo slet ikke – I bliver alligevel så våde dernede af diverse safter.

I leger læge

Har du fået en rift på skamlæben? Har han fået en bums på mellemkødet? I tjekker gerne hinandens mest private steder og vil tydeligvis gøre alt for hinanden.

I skider for åben dør

I er blevet så afslappede overfor hinanden, at I slet ikke tænker over at lukke døren, når I skal skide. Men så kan I jo også tale sammen, mens den ene får ordnet sagerne -smart!

I deler tandbørste

Har en af jer glemt jeres tandbørste? Jamen så bruger I da bare den samme, no problemo! I har været sammen længe nok, til at der ikke rigtig er nogle situationer længere, der gør jer flove.

Han vil gerne trække din tampon ud

Måske har han allerede prøvet det, eller også har han sagt, at han er nysgerrig på at prøve at trække din tampon ud. Det er en hel anden verden for ham, og det synes han er spændende. Fordi han stoler på dig, tør han godt spørge.