Connect with us

6 måder du flirter på, men som han ikke opdager

Kærlighed

6 måder du flirter på, men som han ikke opdager

Du er interesseret i ham, så du flirter, som havde du aldrig gjort andet. Problemet er bare, at du gør det helt forkert. Han ved ikke, at du flirter. Så du får ikke særlig meget ud af at gøre dette.

Når du sender flirtende SMS’er

Du kaster smileys ud af ærmerne, så at han ved, at du flirter med ham. Men det gør han bare ikke. Hvis du nu også prøver at tænke dig om, hvor mange gange bruger du så ikke blinke-smileyen, hjertet eller kyssemunden, uden at det betyder du flirter? Nemlig, det gør du ret ofte. Hey, du bruger sikkert også auberginen flittigt.  Hvordan fanden skal han så kunne regne ud, at du bruger dem overfor ham til at flirte?

Når du grine af hans jokes

Nu skal vi fortælle dig noget. Det er en virkelig dum idé. Alle hans venner griner allerede af hans jokes, så der vil ikke være noget nyt i, at du gør det. Han vil derfor ikke opfatte det som flirten.

Når du prøver at gøre ham jaloux

Hvis han ikke opdager, de andre signaler du sender, hvordan havde du så lige tænkt dig, at han skulle opdage, når du sender dem til en anden? Præcis. Og hvis han nu opdager, at du flirter med en anden, risikerer du bare, at han tror, du er interesseret i anden. Dumt.

 

Læs også: Undersøgelse: Sådan bliver du bedre til at flirte

 

Når du lægger læbestift på overfor ham

Det føles som en fræk og forførende ting at gøre. Du lægger læbestiften foran ham, så han vil fokusere på din mund og få lyst til at kysse dig. I virkeligheden tænker han bare, at du har lyst til at tage læbestift på, fordi dine læber er tørre eller what ever.

Når du leger med dit hår

At lege med sit hår er den ultimative flirtemetode. Hvis du altså spørger din mormor. Han vil højst sandsynligt bare tro, at du leger med dit hår, fordi du har lyst. Ikke fordi du flirter med ham. Han vil bare tænke, at det er sådan noget piger nu engang gør.

Når du blinker med øjenvipperne

Du ved, ligesom Disney prinsesserne gør, når de skal flirte med prinsen. Vi har før skrevet om, hvordan det ville se ud, hvis vi havde lært at flirte af Disney. Og nej, vi kan ikke lære et trick eller to fra dem. Hvis det stod til dem, skulle du bare blinke løs med øjenvipperne. Han vil bare tro, at du har noget i øjet, og det er der ikke noget sexet ved.

 

 

Shero

Continue Reading

More in Kærlighed

Til top