Connect with us

8 akavede situationer ved første kys med din nye flirt

Mit første kys var akavet

Kærlighed

8 akavede situationer ved første kys med din nye flirt

Du har mødt en fyr. Han er lige, som han skal være. Du er klar til jeres første kys. Dine læber er kysseklar. Men du var altså ikke lige klar til, at det kunne blive så akavet. Æv.

1 Savl, savl og atter savl

Der er ikke noget værre end det vådeste kys i verden. Og der er desværre stor sandsynlighed for, at det kommer til at ske her. I har ikke afstemt med hinanden eller vænnet jer til hinanden, og derfor er der måske vandfald på programmet. Næste gang (hvis der bliver sådan en) ved I nok begge to, at I skal holde lidt igen med spyttet.

2 Krammedyr

Upsi. Han ville kramme og ikke kysse. Argh, pinligt. Det blev i stedet til en akavet blanding, hvor du kommer til at give ham et diskret kys på skulderen. Bare lad som ingenting, og kram løs.

3 Brækfornemmelser

Kunne han stikke tungen lidt længere ned i din hals? Nej. Det er lige før, du brækker dig i både din egen og hans mund. Hvis ikke det stopper snart, går det galt. Du bliver nødt til at bryde ud i et host for at stoppe det, men det er heldigvis også meget naturligt at hoste lige nu, puha.

4 Den grønne sky

Han har helt sikkert fået hvidløg i går, der er ingen tvivl. Hans dårlige ånde ses som en sky og kan lugtes langt væk. Skidefedt, at den lugt nu bliver til smag inde i din mund. Eeeeeeew!

5 Tandlægebesøg

Kan du huske dengang, du var lille og faldt på cykel, så dine fortænder gik i stykker. Nu må du til tandlæge igen, for jeres tænder stødte sammen, så du nu kun har halve fortænder. Pis og papir og megaakavet.

6 Vejrtrækningsproblemer

Det kan godt være, det er et skidedejligt kys, men efter 20 minutter uden pause bliver det alligevel lidt for meget og mærkeligt. Du kan heller ikke trække vejret mere, men han vil ikke slippe dig. Hjææææælp – næh, det kan du ikke engang råbe…

7 Bule i panden

Iiiih, han vendte sit hoved samme vej som dig! Det kan jo ikke lade sig gøre, og derfor er I nu begge endt op med en bule i panden i stedet for et kys. Ikke lige planen.

8 Stirrekonkurrence

Shit shit shit, han har også åbne øjne. Hvorfor har han det? Ej nej nej, nu kan det ikke blive mere akavet. Nu vil du simpelthen vinde stirrekonkurrencen i stedet for bare at lukke de øjne? Stop det! Nu!

Continue Reading

More in Kærlighed

Til top