Connect with us

8 sexede steder at ‘hooke up’, der i virkeligheden er meget usexede

Kærlighed

8 sexede steder at ‘hooke up’, der i virkeligheden er meget usexede

At have sex et andet sted end I jeres seng er altid superspændende, og det er helt sikkert også en god idé at pifte jeres sexliv op, men det er bare ikke alle steder, der er lige oplagte – selvom det lyder sexet på papiret.

På et fly

Okay, har du set toilettet på et fly? Der er dårlig nok plads til at sætte sig på toilettet, så hvordan skulle det være muligt for jer at hooke up der? Hvis nogen nyser fem rækker foran dig, kan du mærke og høre det, så overvej lige at få en orgasme? Fint. Så måske du bare skal droppe den tanke?

I jacuzzi

Sig hej til infektioner! Kondomet vil ryge af, du vil blive knastør, glidecremen vil ikke hjælpe, og du vil få klorin steder, du ikke har lyst til, det skal ende. Jacuzzien er skabt til afslapning, og selvom du slapper af ved at knalde, burde I nok adskille de to ting.

På stranden

Jo, det ser virkelig romantisk ud på film. Men har du glemt noget? Sand. Det er ikke særlig sexet eller lækkert at hooke up i sandet. Du vil have sand de mærkeligste steder længe efter, og det ønsker du ikke. Tro os.

I køkkenet

Krummer og støv, krummer og støv, og så lidt ekstra krummer og støv. Har du lyst til at ligge i det? Nej, vel?

I en robåd

“Under den hvide bro, sejler en båd med to, båden den vippede…”. Det hele lyder ‘ih og åh’ så romantisk, og hvor ville det bare være sexet, hvis dig og din kæreste, var sammen i en robåd. Men hvis I begynder på noget, vil båden begynde at gynge, og I vil sidde og være nervøse for, om I falder i vandet – ikke særlig sexet!

I havet

Der er ikke noget som chokket over en vandmand og tang, der har klistret sig fast til dit ben, der kan ødelægge stemningen. Eller bølgerne der konstant afbryder jer, så I ikke engang kan få gennemført et kys.

I elevatoren

Vi ser det ofte i film, og det kan næsten ikke bliver frækkere. Men i virkeligheden? Not so much. I kan næsten kun lige komme i gang, og så åbner dørene igen, og det er da for irriterende at blive afbrudt. Samt lidt pinligt måske.

I bilen

Du forestiller dig måske scenen fra Titanic, hvor Rose laver et sexet aftryk på de duggede ruder. Det kan være meget hyggeligt at kysse i en bil, men så bliver det vist ikke til meget mere end det. Med mindre det er en limo, du kører rundt i, vil det være alt for besværligt for jer at sætte gang i noget action.

Continue Reading

More in Kærlighed

Til top