Foodiefying

Placeholder

Kærlighed

9 personer indrømmer, hvordan de ødelagde deres ekskærestes liv

Vi har før hørt piger fortælle, det værste en ekskæreste havde gjort mod dem. Men denne gang er det ni bagmænd, der afslører, hvordan de ødelagde deres ekskærestes liv med vilje. Gisp, det må uden tvivl være ekskærester fra helvede. Det er både fyre og piger der fortæller – de kan nemlig være lige store røvhuller.

Smadrede bilen

“Jeg smadrede engang min ekskærestes bil med vilje, så han ikke længere kunne hente sin nye kæreste. #Truegangsta”

Planlagde hævnen i flere år

“Jeg har planlagt en vild hævn mod min ekskæreste i flere år. Hun har nu gjort mig så vred, at jeg i morgen fuldender min plan, og får hende fyret fra sit job.”

Snydt til en tatovering

“Min ekskæreste var mig utro, så jeg overbevidste ham om, at vi skulle få en kærestetatovering med hinandens navne. Han var den første, men jeg tog hjem, da han var færdig.”

Løj for politiet

“Jeg løj for politiet for at få min ekskæreste arresteret.”

Ødelagde brylluppet

“Min ekskæreste er stadig sur på mig, fordi jeg ødelagde hans bryllup. Det var med vilje.”

70 dildoer

“Jeg sendte en kasse med 70 dildoer til min ekskærestes mor. Jeg havde sat et billede af hans ansigt på dem alle. Han slog op med mig over SMS.”

Fast bankoverførsel

“Jeg har logget mig ind på min ekskærestes bankkonto og overført penge til min konto hver måned. Han har ikke opdaget det endnu.”

Brændte tøjet

“Min ekskæreste var mig utro, så jeg brændte alt han tøj. Han blev nødt til at cykle nøgen hjem.”

Filmede under sex

“Min ekskæreste filmede os under sex uden tilladelse. Jeg fortalte det først til hans chef, så han blev fyret. Jeg fortalte derefter til hans mor, så han blev gjort arveløs. Don’t fucking mess with me.”

Shero

 

Kilde: Whisper.sh