Connect with us

Derfor er en hund bedre end en kæreste

Skal jeg få en hund?

Kærlighed

Derfor er en hund bedre end en kæreste

Hvis du ikke har en kæreste, så kan vi trøste dig med, at en hund er mindst lige så god som en kæreste. Faktisk er der ikke særlig stor forskel på de to, og en hund kan sagtens udfylde alle dine behov. Okay, måske ikke lige alle. Det ville være forkert. Men næsten. Er du stadig lidt skeptisk? Så skal du bare læse videre her. For en hund er rent faktisk bedre end en kæreste. Få dig en hund.

1 Du vil aldrig være alene

Føler du dig ensom? Det vil blive history, hvis du får dig en sød lille hundehvalp. Du vil altid have en trofast ven, der forguder dig lige meget hvad. Der hvor du er, ønsker den også at være.

En hund er ikke ligeglad med dig

Din hund vil ikke pisse op og ned af dine følelser. Den pisser kun på dit gulv. Altså lige indtil, du får gjort den renlig, selvfølgelig. Men vi ville vælge pis på gulvet over at blive pisset på følelsesmæssigt, anytime.

En hund elsker at ligge i ske

Vi har allesammen prøvet at høre brok fra en fyr, når det handler om at ligge i ske. Han ligger ikke ordenligt, han er træt af at få dit hår i hovedet, og han gider det generelt bare ikke. Det gælder ikke din hund. Den vil elske at ligge i ske med dig, og vil overhovedet ikke sætte spørgsmåltegn ved, hvad dælen I har gang i.

 

Lille babyDiego❤️ #diego #puppy #legetid #navydog #danskspids

A post shared by rebecapons (@rebecapons) on

En hund svarer ikke igen, når du er sur

Når du er sur, kan du råbe alt det lort, du har lyst til, og din hund vil ikke svare spydigt igen. Den vil højst sandsynligt bare kigge undrende og mærkeligt på dig. Men det kan du leve med.

En hund vil altid trøste dig

Lige meget hvor åndssvagt det er, at du tuder over, at du har menstruation, og du ikke har mere chokolade tilbage, så vil din hund stadig trøste dig. Den vil ikke dømme dig. Den vil ikke sige, du skal tage dig sammen. Den vil bare ligge sig helt tæt ind til dig, hvis den kan mærke, du har behov for det.

6 Det er ukompliceret kærlighed

Slut med at tænke over, hvad han føler hele tiden, og hvor I er på vej hen. Slut med forvirring og utallige SMS’er til dine veninder, hvor I overanalyserer hans besked. Din kærlighed til din hund vil være fuldstændig ukompliceret.

 

Continue Reading

More in Kærlighed

Til top