Connect with us

Derfor vil du ikke fortælle ham, at du er sur, selvom du er det

Hvorfor sårer han mig?

Kærlighed

Derfor vil du ikke fortælle ham, at du er sur, selvom du er det

Vi kender det alle. Du er pisse hamrende sur på din kæreste, men når han spørger dig, hvad der er galt, så svarer du ‘ikke noget’, men alligevel har du en kraftig attitude overfor ham den næste time.

Lyder det bekendt? Det gør det vist nok.

Men hvorfor er det lige, du gør det?

Du prøver at glemme, hvad du er sur over, men pludselig får han sagt noget, der får dig til at brase ud med, hvorfor du er pissed as fuck.

Du kaster derfor sætninger ud som ‘Jeg synes bare, det er lidt mærkeligt…’, ‘Jeg forstår virkelig bare ikke…’, og ‘Jeg bliver bare ked af det, når du…’. Alt dette er selvfølgelig en time efter, du fortalte ham, at alt er fint.

Men hvorfor er det så, at du i første omgang ikke havde lyst til at fortælle ham, hvorfor du er sur på ham, og i stedet bare sagde, at alt er fint?

Du bliver ked af det, og du vil ikke fortælle hvorfor, så du lader din kæreste om, at regne det ud selv. Problemet er bare, at det kan han ikke.

Du synes, han selv burde kunne regne ud, hvorfor du er sur på ham. Glem det, du gider da ikke fortælle ham det? Det burde han da selv vide. Men det ved han ikke.

Så i stedet for at fortælle hvorfor du er sur, bliver du supermopset. Helt igennem bitter og tvær.

Det føles lidt bedre end at skulle fortælle ham, hvordan du egentlig har det. Du har inderst ikke lyst til at starte en konflikt, men alligevel har du et ønske om at blive hørt, og derfor er det, at det hele crasher, hvor du bare siger, at du har det fint, for derfor at gå totalt bananas på ham en time efter. Grunden til at du bare ender med at sige, at du har det fint, bunder i, at du inderst inde ville ønske, at han selv vidste, at du er blev såret, uden at skulle sige det.

Det er bare lidt en umulig opgave

Selvom han er en komplet idiot, når han sårer dig, så gør han det ikke med vilje. Med mindre den er helt galt med ham, så ser han dig helst ikke såret. Men fordi mænd og kvinder nu engang er forskellige, så sker det altså. Han får gjort noget, der sårer dig, fordi I ikke tænker ens.

Dette burde du gøre i stedet

Lad være med at føle, du er for overfølsom og latterlig, fordi du bliver såret over et eller andet, han synes er ligegyldigt. Det er ikke ligegyldigt for dig, og derfor skal du heller ikke sige, at alt er fint. “Nej, det er ikke fint, og nu skal du høre hvorfor.” – dét burde du sige!

 

Shero

Kilde: EliteDaily

Continue Reading

More in Kærlighed

Til top