Connect with us

Gør din kæreste glad på én helt simpel måde

Kan jeg give en god gave til kæresten?

Kærlighed

Gør din kæreste glad på én helt simpel måde

Iiiih, alle de små ting, han gør for dig, der gør dig lidt ekstra glad, det skal da på en eller anden måde gengældes. Og det kan du gøre på en virkelig simpel måde. Det kræver ikke så meget andet end dine ører og en gave til kæresten. Læs med og se, hvad du skal bruge dine ører til.

Lyt og husk

Det gælder om, at du lytter efter og husker, hvad din kæreste tidligere har sagt til dig. Har han gået og fortalt dig om en ting, han længe gerne har villet købe eller have? Eller nævner han måske bare helt uden at tænke over det, at han mangler en bestemt ting? Bid mærke i de små ting, han fortæller om – måske endda ting, han ikke engang selv husker, at han har sagt. Og så skal du slå til.

‘Bare fordi’-gaven

Så skal du nemlig ud at købe det, du har hørt ham snakke om. Det kan jo være alt fra et lille barberblad eller det nye Playstation-spil til en splinterny, sej cykel. Vurder lige selv, hvad du har råd til, ikke? Men overrask ham med gaven, og fortæl ham, hvorfor han får lige præcis det. Og det skal ikke være en fødselsdagsgave eller julegave eller til nogen anden speciel lejlighed. Det skal være en ‘bare fordi’-gave.

Så hele pointen er altså, at du skal blive bedre til at lytte på ham og overraske ham med det. Vi glemmer alle at lytte en gang imellem, det gør du sikkert også. Så han vil slet ikke se den komme. Det handler om alle de små ting i livet, ikke?

Continue Reading

More in Kærlighed

Til top