Connect with us

Morgensex: 5 sexstillinger der giver jer den bedste start på dagen

Stillinger til morgensex

Kærlighed

Morgensex: 5 sexstillinger der giver jer den bedste start på dagen

Det er vigtigt at få den bedste start på dagen, hvis resten af dagen også skal blive en god en af slagsen. Der er mange ting, du kan gøre i aften, for at få den bedste dag i morgen, men vi har også et frækt forslag til dig, der består af morgensex. Der er jo egentlig mange grunde til, at du burde dyrke morgensex, men en af dem er helt klart, at det er en dejlig start på dagen. Her er fem stillinger, I burde benytte jer af om morgenen.

Missionæren 

Let’s face it, missionærstillingen er nok den stilling, der føles mindst udmattende at udføre. Og når du lige er vågnet om morgenen, kan det føles som at løbe et marathon, hvis I skal kaste jer ud i de vildeste sexstillinger. Stillingen er derfor perfekt at vågne på. Det betyder ikke, at missionærstillingen er kedelig, den er derimod dejlig intim, fordi I kan have øjenkontakt, og det vil være en dejlig start på dagen for jer begge.

Skeen

Her har vi endnu en dejlig afslappende stilling. Du elsker højt sandsynligt at ligge i ske. Det er dejligt, det er hyggeligt, det er intimt. Men hvad nu hvis I lige gjorde skeen ekstra lækker, ved at han lige trænger sig op i dig? Det ville være en god måde at vågne på, ikke?

Sex i badet

Det er morgen, og I skal alligevel i bad. Hvorfor ikke slå to fluer med et smæk og knalde i badet? I bliver rene, mens I gør noget beskidt – det er fantastisk! Her kan I finde de bedste stillinger, når I skal knalde i badet. Du kunne også overveje at overraske ham i badet? Det vil han blive glad for – med mindre han er den morgensuretype…

Missionærstillingen bagfra

Når det drejer sig om morgensex, er det altså skønt, når det foregår stille og roligt. Det behøver ikke at være vildt og kinky for at være frækt jo. Derfor burde I benytte jer af missionærstillingen bagfra, hvor du ligger helt på maven, og han tager dig bagfra. Det er jo ikke, fordi I ikke kan kaste jer ud i en doggy om morgenen, men det er altså dejligt at vågne i en missionærstilling bagfra, hvor han samtidig kan kysse dig i nakken. Aaah.

Oralsex

Okay, oralsex er måske ikke ligefrem en sexstilling, men det gør det ikke mindre dejligt om morgenen. Hvis I ikke lige orker at bevæge jer en helt masse fra morgenstunden af, er oralsex også den bedste start på dagen. Du kan jo eventuelt vække ham med et blowjob, og mon ikke han er så taknemmelig, at han også forkæler dig ved at gå ned på dig?

 

Continue Reading

More in Kærlighed

Til top