Foodiefying

Placeholder

Kærlighed

Sådan kan du komme over din ekskæreste med en app

Kærestesorger har altid været en pain in the ass. Men nu hvor dig og din ekskæreste for evigt er forbundet via de sociale medier, er det svært at komme videre. Du bliver hele tiden mindet om, at han findes – noget du ikke ønsker, at han gør. Der er heldigvis fire apps, der hjælper dig med at glemme alt om din ekskæreste

KillSwitch

Efter et brud, vil du bare gerne slette alle billederne, hvor I ser lykkelige ud sammen. Det kan være superhårdt at se din Facebook være proppet med billeder af dig og ekskæresten, men heldigvis gør app’en arbejdet for dig, og sletter alt hvad din ekskæreste er tagget i. Bum, så skal du ikke se på hans latterlige fjæs længere.

Ex Lover Blocker

App’en er godt nok på portugisisk, men det gør den ikke mindre smart. Du har helt sikkert prøvet at ringe til din ekskæreste, når du er fuld, og du fortryder det pænt meget, når du er blevet ædru. Med denne app, vil dine bedste venner få besked, hvis du prøver at ringe til din ekskæreste. Det burde hjælpe!

Never Liked It Anyway

Dette site er perfekt til dig med kærestesorger. Har du gaver liggende, som du ikke gider bruge mere, fordi du har fået dem af din ekskæreste? Så kan du sælge dem her, og købe andres minder fra deres forhold. Find en smuk halskæde eller måske endda en andens forlovelsesring til ingen penge.

DrunkDial

Har du ikke slettet din ekskærestes nummer fra din telefon eller fra hukommelsen? Med denne app skal du bestå en alkoholtest, der består af  en matematikopgave, før app’en lader dig ringe til din ekskæreste Det er genialt! Så slipper du for de fulde opkald, du helt sikkert fortryder dagen derpå.

 

Hvis de fire apps nu skulle svigte, så har vi lavet en lille guide til dig om, hvordan du undgår at skrive til din eks, når du er fuld.

 

 

Shero