Connect with us

Skal du møde svigerfamilien for første gang? Følg disse råd

Jeg skal møde svigerfamilien

Kærlighed

Skal du møde svigerfamilien for første gang? Følg disse råd

Åh Åh, nu kommer den dag, du både har frygtet og glædet dig til – du skal møde svigerfamilien for første gang. What to do?! Skal du være hende den pæne pige? Spasmageren? Eller måske Kloge Åge? Og hvad skal du tage på? Hvad skal du spørge om?

Hvis du vil undgå en aften i helvede, er der virkelig mange ting, du skal have styr på før dit første møde med svigerfamilien. Bare følg vores råd lige her, så skal det nok gå.

Et godt førstehåndsindtryk

Kom til tiden

Noget af det første, du skal sørge for, er ikke at komme for sent. Det opfattes negativt og kan, I deres øjne, være tegn på, at du er doven og sløset. Den går altså ikke, så kom afsted i god tid.

Vær høflig

Det er nu, du ikke bare skal vade ind med dine beskidte støvler eller bare gå forbi din svigerfamilie uden at sige goddag. Sørg for at udnytte din gode opdragelse, og sig pænt goddag til dine nye bekendtskaber. Afvent eventuelt, og se, om din svigerfamilie vil give hånd eller lægger op til kram, og ret dig så derefter, så det ikke bliver akavet.

Vær forberedt

Du skal vide, hvem der er hvem. Er det søsteren eller kusinen? Og hvem hed hvad? Den går ikke – så tag dig sammen, og øv dig hjemmefra. Det vil både du og de sætte pris på.

Den bedste udgave af dig selv

Vær dig selv

Et af de vigtigste råd er, at du skal være dig selv. Det nytter ikke noget, at du påtager dig en eller anden rolle, for så skal du til at spille den rolle, hver gang I ses. Din kæreste vil desuden gerne vise DIG frem og ikke en eller anden fremmed.

Det er dog vigtigt at huske på, at forholdet til svigerfamilien ikke er som forholdet mellem dig og din veninde (endnu), så hold gerne tilbage med det intime og morbide.

Tro på dig selv

Det er måske lidt svært at finde selvtilliden og selvsikkerheden frem lige i dag, men prøv at se, om det kan lade sig gøre. For lige så snart, du har lidt af det med dig, slapper du også mere af i deres selskab. Husk på, at det rent faktisk er din kærestes familie, og når nu din kæreste er faldet for dig, må de også kunne lide noget af det samme.

Prøv også at vælge et outfit, du føler dig godt tilpas i. Hvis du har noget på, du har det godt i, giver det højst sandsynligt lidt selvtillid med på vejen.

Den gode stemning

Vælg samtaleemner med måde

Politik? Sex? Religion? Pas på, hvad du spørger dem om. Et forkert emne kan hurtigt ende ud i uenigheder, som måske forårsager unødvendige diskussioner. Keep calm, og hold jer til sikre emner, som for eksempel hvor skøn din kæreste er – her vil de helt sikkert være enige.

Vis dit gode humør

Stop surmuleriet! Det giver en dårlig atmosfære. Vis i stedet dit smukke smil frem, og grin af både de gode og dårlige jokes. Det letter stemningen, hvis I alle udtrykker, at I har det godt.

Held og lykke!

Shero

Continue Reading

More in Kærlighed

Til top