Connect with us

Shero

Tænker du sådan her, kan du blive mindre jaloux

Lær at undgå jalousi

Kærlighed

Tænker du sådan her, kan du blive mindre jaloux

Jalousi er supernederen. Det kan ødelægge et forhold helt. Selvom vi godt kender konsekvenserne af at være jaloux, så er det alligevel svært at styre. Der er især fem typiske situationer, der kan få jalousien til at ulme. Og så er det her, vi kommer på banen med hjælp. Vi har linet de fem situationer op og forklaret, hvad du i virkeligheden bør tænke – det vil gøre jeres forhold meget bedre.

Andre må gerne give din kæreste komplimenter

Det er helt i orden, hvis der er andre, der siger, at de synes, din kæreste er vildt sød, og at han ser ret godt ud. Du burde blive glad for at høre det. For tænk at denne lækre og helt vild søde fyr er vild med dig. Altså, du kan jo godt forstå ham, men hvor heldig har man lige lov til at være? Kærlighed handler blandt andet om kemi, og I har en helt særlig kemi sammen. Det bliver du kun mindet om, når andre giver ham komplimenter.

Han må gerne danse med andre piger

Et dansegulv kan være et helt vildt intimt sted – og du har ligesom set din del af folk, der bare har getting it on derude. Men inderst inde ved du helt sikkert også, at det er et sted, hvor man har det sjovt, og der ikke altid er massiv flirting til stede. Bare fordi man danser, griner og har det sjovt, så er det ikke fordi man flirter amok. Så når du ser din kæreste danse med en anden, så nyd i stedet at se din kæreste have en rigtig sjov aften, og glæd dig til at gå hjem med en fyr, der er i godt humør.

I kan lave ting hver for sig

Det er fantastisk at bruge meget tid med sin kæreste, men det er også sundt for jer som par, og dig som menneske at bruge tid med venner og veninder – alene, uden din kæreste er med. Så kan I nyde at være sammen med andre mennesker, der giver jer energi, og glæde jer til at se hinanden igen. Og når han er sammen med sine venner, så lad ham være det. Lad være med at skrive til ham hele tiden, og spørge hvad han laver, og hvor de er henne nu. Det kan drive ham til vandvid. Nyd i stedet at du får en fyr hjem, der har glædet sig til at se dig igen.

Han må gerne have veninder

Det er da bare dejligt, at han har veninder. Det betyder jo bare, at han bedre kan forstå piger (og herunder dig) og at han ikke er en eller anden akavet fyr, der ikke kan sætte sig ind i dine problemer og tanker du har. Nej, du har en dejlig fyr, som andre mennesker også synes er megacool. Det skal du være glad for. Tænk hvis andre synes, han var en meganar – det ville være ret nederen.

Han må gerne sige at Mathilde Gøhler er for lækker

For du ved jo godt, det ikke betyder, at han ville stikke af med hende, hvis hun gik forbi jer på gaden. Og hey, du synes måske også at Christopher er pænt nice, men det betyder jo ikke, at du vil skifte din kæreste ud for ham. Summasummarum er, at bare fordi han synes  at andre er piger lækre, betyder det ikke, at han ikke synes, du er lækker. Og han siger en masse andre ting om dig, som han elsker ved dig. Så tag bare en slapper og nyd at din kæreste sætter dig højt på hotness-skalaen.

 

Shero

Continue Reading

More in Kærlighed

Til top