Connect with us

Tegn på at du burde være venner med din kæreste i stedet

Burde vi være venner i stedet?

Kærlighed

Tegn på at du burde være venner med din kæreste i stedet

Det er selvfølgelig dejligt, hvis din kæreste også er din bedste ven. Men der er tilfælde, hvor du burde være venner med din kæreste i stedet – og bestemt ikke kærester. De her fem situationer, er de tilfælde.

Du vil hellere være hjemme end ude

Alle synes, det er langt mere rart at være hjemme i sit slap-af-tøj og se Netflix end at være ude i sit stiveste puds. Det er der ikke noget underligt i. Men noget helt andet er, hvis du føler, det er akavet, når dig og din kæreste er i en romantisk situation, som en candlelight dinner. Hvis du ikke føler, du er dig selv i situationen, så er det fordi, I ikke er i et romantisk forhold. I er i et forhold – bare et der burde være et venskab.

I er ikke romantiske

Du føler, I er tætte. Men er I særlig romantiske? Vil du sige, at din kæreste ved alt om dig og forstår dig som ingen andre? Men kan du ikke sige, at jeres forhold er fuld af fræk kemi? Det er helt normalt, at nogle forhold har mere passion end andre, men hvis du synes, at jeres forhold ikke har nogen som helst, så kan det være fordi, I burde være bedste venner i stedet.

I vil ikke det samme

Det her er virkelig et problem. Det er også et problem, selvom I er romantiske sammen, og hvis du elsker ham højt. Hvis I ikke ønsker det samme, så ender I hundrede procent i en situation, hvor en af jer bliver såret. Har du taget en beslutning om, at du aldrig vil have børn? Og ved du bare, at du ikke kommer til at ændre holdning? Hvis han gerne vil have børn, går han med et håb om, at du en dag ændrer mening. Problemet er bare, at det gør du ikke, og så er det dømt til at gå galt, og så burde I altså fortsætte som nære venner.

Du kan ikke få dig selv til at gøre det forbi

Har du på et tidspunkt overvejet at gøre det forbi, men droppet tanken, fordi du ikke kunne bære at såre ham? Årsagen til dette kan være fordi, han er din ven. Du vil jo ikke såre din ven, selvom det betyder, du ikke er lykkelig i jeres forhold. Men du bliver nødt til at mærke efter, hvordan du i virkeligheden har det med jeres forhold i stedet for at blive i det, fordi du ikke ønsker at såre ham. Det er jo heller ikke fair overfor ham. Du holder ham jo hen.

Du føler dig ikke vild i varmen efter ham

Du føler dig liderlig – men det er bare ikke på grund af ham. Det er helt almindeligt, hvis du i løbet af et forhold fantaserer om at være sammen med en anden, men du bliver nødt til at være opmærksom på, om du også har lyst til selve din kæreste. For hvis du ikke har det, er det et problem. Det er ikke fordi, det er ualmindeligt, at din sexlyst daler lidt, hvis I har været sammen længe. Men hvis du overhovedet ikke har lyst til ham, er det bedre, hvis I bliver venner i stedet.

 

Shero

Kilde: Gurl.com

Continue Reading

More in Kærlighed

Til top