Connect with us

Vi ville ønske, at alle danske barer gjorde dette for os kvinder

Kærlighed

Vi ville ønske, at alle danske barer gjorde dette for os kvinder

Du har skrevet frem og tilbage med en lækker og sød fyr på Tinder, og nu skal du endelig møde ham til drinks i byen. Du kan ikke vente med at lære ham at kende, men når du møder ham, er der ét problem. Han er helt anderledes i virkeligheden, og han gør dig faktisk utilpas til mode. Han virker decideret creepy, og du vil bare gerne hjem i en fart. Det kan kun gå for langsomt.

Men du er nervøs for, hvordan han vil reagere, hvis du går din vej. Vil han gå bananas, eller er han typen, der kunne finde på at følge efter dig? Gisp, du tør næsten ikke tænke tanken.

Ja, så ville det altså være smart, hvis alle barer i Danmark havde denne service.

Vloggeren Stephanie Duran har delt dette billede på Twitter, hvor hun rigtig nok siger, at alle restauranter burde have dette skilt på dametoilettet. Vi er helt enige! For pokker, hvor ville det være rart, hvis der hang dette på alle dametoiletter på diverse barer, klubs og restauranter, så vi diskret kan bede om hjælp, hvis vi har behov for det.

 

 

Vi elsker denne metode, da den creepy fyr, du er på date med, ikke vil vække mistanke, hvis du bestiller dette shot foran ham. Heldigvis er det ikke sådan, at du møder synet af en psykopat hver gang, du er på date med en fremmed fyr. Men det giver en vis tryghed, hvis du også kan blive lidt nervøs, når du skal mødes med en fremmed fyr fra nettet. For man ved jo aldrig helt, hvad man kan forvente, og du burde heller ikke stole på hvem som helst.

Og derfor er det rart at vide, at der eksisterer den tryghed og hjælp på barerne og restauranterne. Hvis skiltene altså også eksisterede i Danmark…

Vi lader derfor denne artikel være et opråb til alle danske barer. Hvornår får I dette skilt op at hænge?

Hvad synes du om skiltet?

Shero

Continue Reading

More in Kærlighed

Til top