Foodiefying

Placeholder

Sex

8 klamme ting I gør, når I knalder

Der er bare nogle klamme ting, I gør, når I har sex. Det er slet ikke gået op for jer, hvor klamt det egentligt er. Men du vil helt sikkert blive opmærksom på, efter at have læst dette.

I vasker ikke hænder før jeres hænder er alle vegne

Hvilket jo faktisk er ret klamt. Ved du måske, hvad har du sidst rørt ved? Og hvor lang tid siden er det egentlig siden, du har vasket dine hænder? Hvor lang tid siden er det, han har vasket sine hænder? Og nu er de over det hele på din krop – og oppe i dig! Ikke lige det, du har lyst til at vide, vel?

I får ikke smidt kondomet ud

Næ nej, det ender med at ligge på gulvet et par dage. For han hopper ikke lige op og smider det ud med det samme. Han skynder sig at tage det af, og smider det på gulvet og skal lige få vejret igen. Og så ender det altså med at ligge der på gulvet i flere dage, for du har ikke lyst til at røre ved det. Men du ender med at smide det ud, for nu bliver det lidt for klamt for dig.

I samme omgang tager du også lige indpakningen som kondomet var i. Det er altså to ret klamme ting, I gør der.

I sover i de saftige lagner

Efter all the juicy action hvem gider at lege hushjælp? Ikke dig! Så vil du hellere ligge i de sex-befængte lagner. Og selvfølgelig ligger du hellere helt akavet for at undgå pletterne, mens de er våde.

I lader det beskidte undertøj overtage soveværelset

Det røg af i en fart, og det blev kastet rundt. Så nu ligger der beskidte trusser og bokseshorts rundt i værelset. Men du tager dem jo ikke på igen bagefter. Så kan de lige så godt ligge, hvor de landede, indtil det bliver store vaskedag. Så er der et sted mindre støvet falder.

I får sure fødder i ansigtet

Sokker og sko holder vores fødder dejlig varme. Måske lidt for varme. Nogle gange ender vores fødder med at lugte så meget, at de faktisk lugter lidt af ost. Og når I har sex, så ryger de oste-lugtende fødder i alle retninger.

Du er lige ved at kaste lidt op

Vi ved godt, det ser klamt ud, når det ligner, vi er ved at kaste op. Måske gør vi det også lidt. Men vi kan ikke gøre for det. Det er en naturlig refleks, når vi får noget langt ned i halsen.

Du piller et hår ud ad munden bagefter

Ikke hvilket som helst hår, men et kønshår. Ja, et kønshår. Men hvad skulle du ellers gøre. Efterlade det i munden? Øh nej tak – det vil være endnu klammere. Og når du smækker dit hoved sydpå, så er det altså en af konsekvenserne deraf.

I prutter helt uventet

Nogle gange smutter de bare – også på de mest uheldige tidspunkter. Nogle gange er det prutter fra skeden. Andre gange er det helt almindelige prutter. Men når I putter, mens den anden har hovedet dernede, så er det altså ret klamme ting, I gør. Især hvis det er med vilje. Tænder I på det? hey, så prut bare løs.

 

Shero

Kilde: Gurl