Connect with us

10 ting du helt sikkert har sagt efter sex

Der er nogle ting, du helt sikkert har sagt efter sex

Sex

10 ting du helt sikkert har sagt efter sex

I har lige haft sex. Måske var det godt. Måske var det ikke. Måske var det akavet, måske var det pinligt. Det er jo ikke hver gang, man er lige heldig, vel? Oplevelsen kan være meget forskellig, og derfor er der også forskellige ting, du helt sikkert har sagt efter sex.

Åh Gud

“Det skal vi helt sikkert gøre igen”. Vi har vel alle haft sex, der bare var hjernedødt godt.

Åh Gud part 2

“Det skal vi helt sikkert aldrig gøre igen”. Vi har vel også alle haft sex, der bare var hjernedødt dårligt.

Nåe

“Så du er allerede færdig?”. Vi har vel også alle sammen haft sex, der sluttede, lige som vi selv syntes, det egentlig begyndte.

Ups

“Det var bare en kæmpe fejl”. Og ja, så er der den sex, der bare ikke skulle være sket. Din eks, din venindes eks, din ven, din chef, din kollega. Ja, mulighederne er mange.

Fedt

“Så kom der lige et kæmpe vandfald ud af min vajayjay, WTF“. Det evige problem som kvinde.

Øh hvad!?

“Brugte du ikke komdom?” Du så han sad med kondomet i hånden, du kiggede væk, da han skulle til at tage det på. Lod han være med at tage det på, eller ligger det nu dybt oppe i dig?

Det var… øh..

“Det var….øh…rart…”. Det, du i virkeligheden har lyst til at sige, er, at det var udefinerbart. Var det godt, var det skidt? Hvem ved. Det var der ligesom bare.

Det er ikke dig

“Det er mig, den er gal med. Lad os bare være venner”. Det virkede bare helt forkert, så du må hellere understrege, at det ikke skal ske igen.

Tak for hjælpen

“Ohr, det føltes godt”. Det var lige det, du havde brug for, og nu kan han bare gå igen.

Lige fra hjertet

“JEG ELSKER DIG”. Det var så godt, at du ikke kan holde det inde. Du må udbryde, at du elsker ham, for det er sådan, du føler lige i momentet.

Continue Reading

More in Sex

Til top