Connect with us

10 ting, du kan få tiden til at gå med, mens du giver et blowjob

Det bliver ikke et kedeligt blowjob

Sex

10 ting, du kan få tiden til at gå med, mens du giver et blowjob

Altså, kan du ikke lige så godt udnytte tiden, når du giver et blowjob? Det er for det meste alligevel så kedeligt, at du let kan få en masse andre ting ordnet imens. Se, dét er da smart. Og det behøver altså ikke blive et kedeligt blowjob for ham, bare fordi du laver noget andet imens. Det kan være, du selv har nogle ting, du skal have styr på eller ordnet. Ellers kan du få lidt inspiration nedenfor. Enjoy!

1 Gennemgå din kalender/aftaler

Så er det nu, du endelig kan få styr på din kalender – det var da også på tide. Frem med mobilen, og tjek så, hvad det nu liiiige er, du skal i den her uge. Og i næste uge. Og i næste ugen igen. Og ja, du kan lige så godt få styr på det næste halve års tid.

2 Spille Wordfeud eller Candycrush

Hvor oplagt er det lige? Du er måske kommet til en megasvær bane i Candycrush, som du nu har alverdens tid til at kæmpe dig igennem. Og har du kun z, æ, ø og q i Wordfeud? Så er det nu, du virkelig kan gruble.

3 Ordne negle og lægge neglelak

Hvis du vil bruge tiden på at lægge neglelak, så husk lige at hente neglelakken, inden du begynder på blowjobbet. Det bliver bare lidt akavet, hvis du pludselig må stoppe, fordi du liiige skal hente noget. Og pas på, du ikke rammer ham, ik’?

4 Komme på ønsker til jul eller fødselsdag

Du skal jo tænke på et eller andet imens, så hvorfor ikke bruge tiden på at finde på ønsker? Du må hellere skrive dem ned med det samme, så du ikke glemmer dem igen.

5 Lave madplan

Okay, det her er en virkelig smart idé, for ved du hvad? Du kan jo finde ud af, hvad han i hvert fald IKKE skal have at spise den næste uge. Lugt og smag dig frem, og så kan du slå op, hvad det betyder i forhold til kosten bagefter. Så er det jo faktisk bare research.

6 Se næste afsnit af din serie

Havde du tænkt dig at se din serie i aften? Men så fik han lige lyst til et blowjob? Det skal skam ikke stoppe dig – næh nej. Du snupper bare din telefon eller tablet, og så er du klar til at se serie imens. Han opdager intet – kun hvis du glemmer høretelefonerne.

7 Skrive den besked til din veninde, som du har tænkt på at gøre længe

Har du savnet en veninde, du længe har tænkt på at skrive til? Så er det nu, du har chancen. Det eneste, du skal huske, er din telefon.

8 Finde ud af, om det er til at skifte sengetøj

Snif snif – er det ved at være på tide? Du kan godt liiige tillade dig at lugte en gang til sengetøjet, og ellers kan du bruge dine øjne. Kig lidt rundt – er der nogle klamme pletter eller lidt støv rundt omkring, så er det nok tid.

9 Planlægge din og din venindes bytur

Der skal gives gas, men hvor skal I hen? Hvor skal I opvarme? Og hvad skal I spise og drikke? Alt det kan du få plads til lige nu og her. Tænk alle gode steder igennem, al lækker mad igennem, og forestil dig smagen af forskellige drinks. Okay, sidstnævnte er måske lidt svært med sådan en i munden.

10 Trille tommelfinger

…ja, eller bare få det f***ing blowjob overstået, så du kan lave aaaaalt andet i verden, der er meget sjovere.

 

Continue Reading

More in Sex

Til top