Connect with us

3 intime sexstillinger

3 gode Intime sexstillinger

Sex

3 intime sexstillinger

Nogle gange vil man have vild sex på bordet. Eller have en quickie i doggystyle, og så er der altså ikke meget intimt over det. Men det vil du måske gerne have nogle gange, og så er de her tre stillinger nogle af de mest intime sexstillinger, der også giver fantastisk sex.

Tæt og intim

Kram øger dit selvværd, booster dit immunforsvar og gør dig glad. Så hvorfor ikke hive det med i sengen, og skrue op for nærværet, når I har sex.

Din fyr sidder i skrædderstilling, og du sidder på skødet, med ansigtet mod ham og dine ben om ham. I er tætte, og rokker frem og tilbage og kysser og krammer, som I har lyst til. Du kan også læne dig tilbage og sætte dine arme bag dig, hvis I vil variere stillingen.

Den omvendte ske

Den klassiske ske er god til putte-tidspunkter, men også til sex. Men hvis I vil gøre den mere intim, skal der bare en lille vending til.

I ligger begge på siden med ansigtet mod hinanden. Hvis det er svært for ham at nå op i dig på grund af længden af hans diller, kan du tage dine ben om hans hofte, men I bliver liggende på siden. Så er stillingen nemmere, hvis den ikke er så lang. Faktisk kan du finde gode sexstillinger til flere penisstørrelser her.

Missionæren med kram

Der er en grund til at missionæren er så populær en sexstilling. Den er i forvejen intim og nem at skifte til andre stillinger fra.

Vil du have ham til at trænge dybere op i dig, kan du tage dine ben om hans hofter. På den måde kan du også være med til at styre hans stød ved at presse ham mod dig med dine ben.

 

Shero

Continue Reading

More in Sex

Til top