Connect with us

4 regler du skal overholde, når det kommer til casual sex

Sex

4 regler du skal overholde, når det kommer til casual sex

Han er lidt sød, men du kan sagtens holde dig til aftalen – det er bare casual sex. Hvor svært kan det lige være? Nogle gange megasvært. For du lærer ham at kende, samtidig med at I har megagod sex. Og før du ved at det, ja så er du blevet vild med ham – med mindre det viser sig, at han er en meganar, og så gider du alligevel heller ikke at knalde med ham længere.

Hvis du bare gerne vil have god casual sex, uden at være bange for hvordan det mon ender, så skal du følge de her fem regler.

Lad følelserne ligge ved døren

Det må være regel nummer ét, at du efterlader dine følelser ved døren – eller i hvert fald uden for sengen. Så snart der kommer følelser i spil forsvinder det fantastiske ved casual sex – at have god sex, hvor ingen bliver såret.

Se døden i øjnene

Du er nødt til at risikere noget, hvis du vil have casual sex. Det kan være I er gode venner, men I er tiltrukket af hinanden seksuelt. Så risikerer I jeres venskab bliver ødelagt, for hvad nu hvis følelser opstår? Uanset hvad der er på spil, så skal I tage det med oprejst pande og have en voksen samtale, hvis I ser en ende på jeres aftale.

Du skal (næsten) være dig selv

Det skal være spændende at have sex med dig, og en lidt mystisk personlighed er ret tillokkende. Er der en side, du godt gad var lidt mere tydelig i dig selv, så skru op for den – du kan være den du vil, men det skal være uden at lyve. Så giv lidt af dig selv, plus lidt nyt, og få fantastisk sex i lange baner.

Stil spørgsmålet

Når I har haft sex mere end én gang, så er det allerede på tide at I få styr på reglerne, så der ikke er nogen, der bliver skuffet, såret eller føler, at den anden er lidt for meget på. Er det noget, I holder hemmeligt for jeres  venner? Mødes I kun privat eller også ude? Har I kun sex, eller ser I også film og hygger? Overnatter I hos hinanden?

Continue Reading

More in Sex

Til top