Connect with us

5 ting du måske ikke vidste om kvinders seksualitet

Kvinders seksualitet er kompleks

Sex

Sponseret

5 ting du måske ikke vidste om kvinders seksualitet

Der kan vel næppe være uenighed om, at kvinders seksualitet er kompleks. Ingen af os er ens. Faktisk er vi alle meget forskellige – både når det kommer til, hvad der tænder os, og hvordan vi får orgasmer. Derfor er der også mange myter og misforståelser forbundet med, hvordan kvinder tænker og føler omkring sex. Vi kvinder skal forstå, både hvad der foregår inde i vores hoveder, men også dernede, hvis vi fuldt ud skal forstå vores seksualitet.

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, kigger vi nærmere på fem ting ved kvindens seksualitet, der kan hjælpe dig til at forstå dig selv og din va-jay-jay endnu bedre.

 

5 overraskende fakta om kvinders seksualitet

Sex handler ikke kun om følelser for kvinder

Har du også tit hørt, at kvinder ikke kan have sex uden at få følelser? Men er der noget om snakken? Ifølge Daniel Bergner, der er forfatter til bogen ”What Do Women Want? Adventures in the Science of Female Desire”, mener han ikke, at der er.

Hans research peger på, at følelsesmæssig intimitet ikke altid er så stærk for kvinder, som alle går og tror. De kan sagtens have sex, der er mindst ligeså rå og dyrisk, som det er for nogle mænd, uden at få følelser.

Kvinder kan få adskillige orgasmer

Kvinder er seksuelt umættelige. Det dokumenterede den amerikanske psykiater Mary Jane Sherfey gennem sin research i 60’erne. Hvor det er de færreste mænd, der kan opleve adskillige orgasmer inden for kort tid, kan kvinder godt. Faktisk fandt Mary Jane Sherfey ud af, at kvinder kan få fem-seks orgasmer på få minutter.

Og hun konkluderede, at jo flere orgasmer en kvinde har, jo flere kan hun få. Så det er jo bare med at komme i gang!

Kvindens klitoris er vejen til klimaks

Mary Jane Sherfeys research peger også på, at kvinder især får orgasmer, når klitoris stimuleres. Faktisk skal 50-75 procent af alle kvinder have deres klitoris stimuleret for at få orgasme. Klitoris er den eneste del på menneskekroppen, der udelukkende er designet til nydelse. Den indeholder 8,000 nerveender, hvilket er dobbelt så mange som penishovedet.

Kvinders klitoris kommer i mange forskellige størrelser og former. Det er altså en god idé, at tage dig tid til at lære klitoris at kende, for at finde ud af, hvad du specifikt kan lide, så kan du lærer det videre til kæresten bagefter. Han ved det nemlig overhovedet ikke.

Kvindens seksualitet er mere fleksibel end mandens

Et nyligt studie viser, at kvindens seksualitet er meget omskiftelig. Vi kan gå fra at være lesbisk til biseksuel til heteroseksuel – og tilbage igen. Hvorfor? En af årsagerne er, at kvinders seksuelle tiltrækning afhænger mere af et bestemt individ, dets evne til at formere sig og andre forhold end det at definere sig selv som enten heteroseksuel eller homoseksuel.

Generelt set kan kvinder være mere åbne for at eksperimentere og udforske en af samme køn. Får du lyst til at prøve noget nyt?

Kvinder kan opnå seksuel nydelse på mange forskellige måder

De fleste af os har prøvet at få en orgasme ved at få klitoris stimuleret. Så er der G-punktsorgasmer. Nogle har prøvet det, andre har ikke. Og så er der alle de andre måder, kvinder kan opnå nydelse.

Vidste du for eksempel, at nogle kvinder kan få orgasme ved at få stimuleret sine brystvorter eller ved at dyrke motion? Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer, hvordan en vibrator kan give dig nye nydelsesoplevelser:

”Vejen til nydelse starter ved at kende sin krop. Du skal derfor ikke være bange for at gå på opdagelse. Prøv for eksempel at bruge Sinful Magic Wand, der er en kraftig vibrator, som også fungerer som massageapparat. På den måde kan du lære alle din krops nydelsespunkter at kende.”

Continue Reading

More in Sex

Til top