Connect with us

5 ting fyre tænker, når de tager dit tøj af

Sex

5 ting fyre tænker, når de tager dit tøj af

Stemningen er ved at være så hot, som den kan blive, og I ved begge, hvor det vil ende.

Men uuuuh, det med at han skal tage dit tøj af, og virkelig får mulighed for at studere dig nøgen, er ikke en tanke du er vild med. Tag den med ro, for fyre er vilde med at klæde dig af.

Tænker du ”Jaja, det kan du sagtens komme at sige”, så giver vi dig her fem ting fyre tænker, når de tager dit tøj af, så du forhåbentlig kan slappe lidt mere af næste gang.

1 Nu sker det

“Okay, så er det nu. Nu sker det virkelig” tænker han som det første, når han har fundet ud af, at I rent faktisk ender med at have sex. Han havde håbet, men man ved jo aldrig med os piger.

Hvor begynder jeg?

Når han har fået første tegn på, at han godt må tage dit tøj af, går han nærmest i panik. Han skal jo til at se dig nøgen. Hvor skal han starte? Han vil gerne se, mærke og kysse dine bryster, men han vil også gerne mærke dine nøgne baller. Hvis bare han kunne tage alt af på én gang. Oh, where to begin.

Er det størrelsen eller gørelsen?

Det er vist langt fra en hemmelighed, at fyre går meget op i størrelsen på sin bedste ven. Det er jo også derfor, at vi altid skal sige, den er stor, hvis vi er vilde med ham – også selvom den måske ikke er det.

Han tænker nemlig helt sikkert på, om du synes den er for lille, når du ser ham nøgen.

Dybe vejrtrækninger

Selvfølgelig vil han gerne komme, når I har sex. Men han er nærmest panisk angst for at komme for hurtigt. Tænk at blive kendt som ham, der kommer efter et par minutter.

Det vil nok være det mest pinlige der kunne ske.

Hvordan dælen…

Der er faktisk rigtig mange BH’er, der ikke er til at åbne med én hånd, som man ellers altid ser i film. Og for tiden er det meget moderne med BH’er, der skal over dit hoved for at komme af. Derfor er der også mange mænd, der tænker “Hvordan kommer jeg videre herfra!? Fuck hvor pinligt”

Continue Reading

More in Sex

Til top