Connect with us

7 ting piger gør efter sex, men aldrig vil indrømme

ting piger gør efter sex

Sex

7 ting piger gør efter sex, men aldrig vil indrømme

Vi piger forbereder os super meget, inden vi skal have sex. Vi barberer os mindst tre forskellige steder, vi vælger det sexede undertøj og sørger for at sengetøjet er rent. Det ved alle. Men når det kommer til, hvad vi gør efter, vi har haft sex, så er vi mere stille. Der er nemlig ting vi gør efter sex, men som vi aldrig vil indrømme.

1 Tjekker kondomet

Det kan godt være, at du tager dine p-piller, men du vil gerne være på den sikre side, og du gider jo ikke at få en kønssygdom. Derfor tjekker du kondomet af to årsager. Hvor meget sperm kom der, og er der hul i kondomet. Du vil gerne vide, om du burde smutte en tur til læge om to ugers tid.

2 Drikker en masse vand

Hvis der er noget, vi piger frygter, så er det at få en underlivsygdom, så du skynder dig på toilettet for at tisse bakterier ud. En brændende følelse i flere uger når du tisser, ellers tak!

3 Undgår den våde plet

Du elsker at ligge og nusse efter sex, men du hader at ligge på den våde plet. Faktisk hader du det så meget, at du hellere vil ligge i en umenneskelig position end af ligge i den våde sperm/kvindejuice-klat.

4 Leder efter dit undertøj

Hvor er det? Under dynen, under sengen, under noget andet tøj? Af en eller anden grund, så forsvinder dit undertøj altid. Hvor fu*k bliver det af? Lede efter undertøjet er bare en af de ting piger gør efter sex.

5 Taler for og mod et bad

Du har svedt lidt, og lugten af sex hænger diskret i luften. Du burde tage et bad efter du har tisset, men der er så varmt under dynen – for slet ikke at tale om hvor hyggeligt det er at putte. Meget hyggeligere end at tage et bad, men du burde vaske dig dernede, så du ikke render rundt og lugter af sex. What to do?

6 Tjekker dig selv ud

Når du skynder dig ud på toilettet med en hånd mellem benene, skynder ud dig at tisse, vaske hænder, og så tjekker du dig selv ud i spejlet. Du skal jo lige se, hvor lækker du ser ud. Og når det så er hans tur på toilettet, tjekker du lige dig selv ud igen i spejlet i soveværelset – hold kæft du ser godt ud, det spiller bare!

7 Forbander undertøjet

Det værste efter sex er, når du skal tage de samme trusser på, som du også havde på inden. Ja, det er fedt at blive tændt, men det er knap så fedt at gå rundt med våde trusser en time bagefter. Det føles lidt som om, du har tisset i bukserne.

 

Shero

Continue Reading

More in Sex

Til top