Connect with us

8 fyre fortæller, hvad det frækkeste, du kan gøre i sengen, er

Frækt i sengen

Sex

8 fyre fortæller, hvad det frækkeste, du kan gøre i sengen, er

Er du nysgerrig efter, hvad det er, du kan gøre, når I har sex, som vil brænde sig fast på hans nethinde, og han aldrig vil glemme?  Ja, ikke? Det er vel næsten det ultimative sex-mål. Så bliv ved med at læse og find ud af, hvad han synes, er det frækkeste i sengen, og få lidt inspiration til næste gang – især hvis du vil prøve at tænde din fyr på nye måder.

Det frækkeste i sengen

Vær bestemt

“Når en pige fortæller mig præcis, hvad hun kan lide – intet er mere sexet end det.” – Steve G.

Vær morgenfrisk

“Min kæreste vækkede mig engang med et blowjob. Det var helt uventet – og det er derfor, det var awesome.” – Alex J.

Vær sexet

“Engang kom min kæreste hjem til mig i en kjole, der havde en lynlås, som skulle lynes hele vejen ned foran. Da jeg lynede den ned og så hendes blonde-lingeri kigge frem, var det  utroligt frækt.” – Joseph G.

Vær betænksom

“Efter en lang dag med arbejde, hvor jeg allerede havde talt med hende under frokost om, hvor stressende min dag var, kom jeg hjem, og så hun var iført sexet lingeri. Hun trak mig ind i soveværelset, skubbede mig ned på sengen, kiggede på mig med uskyldige øjne, smilede og sagde for første gang, at hun elskede mig – og så overfaldte hun mig. Straks gengældte jeg det. ” – Erich J.

Vær højlydt

“Jeg elsker, når en pige siger, når der er noget hun godt kan lide, og det er ikke bare med hendes ord, men også måden hun tager mere fat eller når hendes øjne bare ruller lidt tilbage.” – Patrick H.

Vær legesyg

“Når hun leger med sine brystvorter og bryster og buer sin ryg, når jeg går ned på hende, det er virkelig frækt for mig.” – Nicholas M.

Vær overraskende

“Jeg gik ind på soveværelset og fandt hende ventende på sengen i lingeri. Det var det hotteste sex nogensinde.” – Matty H.

Vær hjælpsom

“Når hun sætter kondomet på for mig, mens hun kigger mig i øjnene. Enkel, men sexet.” – Jay J.

Continue Reading

More in Sex

Til top