Foodiefying

Placeholder

Sex

8 typer penisser du vil møde i dit liv

Når det kommer til sex, er der visse ting, du ikke kan forudse. Nemlig når fyren pakker penissen ud, og du for første gang ser, hvad han er udstyrret med. Er hans nosser på størrelse med meloner, eller er hans penis på størrelse med en snackgulerod? Hver eneste diller er unik, men nogle er mere unikke end andre – lad os sige det sådan.

Her er lidt hjælp til at håndtere situationen, hvis du bliver taget med bukserne nede. Hvis du på et tidspunkt har været single længe nok, vil du højst sandsynligt kende følgende penisser.

Den skizofrene penis

Denne penis vil forvirre dig, når du skal lære den at kende. Først kan du mærke den er hård, så du tænker nice, men så et split sekund efter så skrumper den, og er helt blød som slatten spaghetti. Så længe du ikke helt kender den, er det ikke fedt. Men efter noget tid, er det no biggie, så længe den kan blive hård igen.

Den skæve penis

Når du først ser den, tager du dig selv i at hælde hovedet på skrå i samme retning. Du er nervøs for, om den bare kommer til at stikke dig i siden. Men se positivt på det, hans skæve penis kan ramme vinkler, du slet ikke har drømt om. Måske et helt nyt g-punkt? Så måske skæve penisser ikke skal dømmes så hårdt alligevel.

Penissen man ikke kan huske

Hmm, hvad er der at sige om denne her fyr? Vi ville ønske, vi kunne fortælle dig det, men vi kan ikke huske noget som helst om den, da den var så kedelig og ubeskrivelig.

Penissen der får dig til at græde

Denne penis kan egentlig også blive kaldt for ‘Den-alt-for-store-mundfuld-penis’. Denne penis er så stor, at du faktisk græder lidt. Ikke fordi du er så glad for at have fundet en stor tissemand, men fordi den føles som et torturredskab mellem dine ben. Bare bild ham ind, at det er fordi, du har lidt følelsesmæssige problemer for tiden.

Blyant penissen

Først troede du, at du havde glemt din blyant i sengen, men så gik det op for dig, at det er fordi, du har med en ‘tænk-den-kan-være-så-tynd-penis’ at gøre her. Du må forberede dig på at blive stærkt skuffet, fordi blyant penissen er den, der er mest kedelig at have mellem dine ben. Lidt ligesom en lille dildo, der ikke kan vibrere. Den gode ting: Han er formentlig godt selv klar over det, og vil gøre alt for at gøre op for det på andre områder.

Penissen der kommer hurtigt

Denne penis er meget sensitiv, så snart den ser dig, er den ved at komme. Fordi den er sensitiv, knalder den langsomt og blidt, eller springer ud i en orgasme uden advarsel. Men heldigvis efter noget tid, ved du, hvad der får den til at springe, så du kan passe på med at trykke på de knapper for hurtigt.

Den korte og tykke penis

Du har lidt lyst til at bede denne penis om at gå på kur, den er nemlig alt for fed i forhold til dens højde. I det mindste er den fede penis meget nemmere at mærke end blyant penissen.

Den (næsten) perfekte penis

Selvfølgelig har man hver sin smag, men du ved det, så snart du ser den – du bliver nemlig ellevild, når du ser den perfekte penis. Du vil gøre vilde ting med den, og vil gøre alt for at få et ekstra minut sammen med den. Problemet med den perfekte penis er bare, at ejermanden også godt selv ved det, og det gør ham ofte til en douchebag – livet er uretfærdigt!

Shero