Connect with us

De bedste sexstillinger til enhver penisstørrelse

Sex

De bedste sexstillinger til enhver penisstørrelse

‘Det er ikke størrelsen, men gørelsen’, siger man. Det kan man så vælge at tro på, eller lade være … Men lige meget hvad er der stillinger og penisstørrelser, der passer bedre sammen end andre. Her er de bedste sexstillinger til størrelsen på hans diller.

For at begge parter får maksimal nydelse, er det vigtigt at tænke over størrelsen på penisen og de stillinger, der passer sig bedst til.

Den gennemsnitlige

De fleste stillinger kan lade sig gøre – så vær kreativ. I har alle muligheder, men sørg alligevel for, at det er godt for jer begge to. I kan for eksempel prøve ‘Crouching Dragon’, hvor din arme er om hans skuldre og dine ben om hans mave. Så sætter han sig i en squatposition, som en siddende stol for dig og bevæger sig langsomt i den stilling.

Mr. Big

Brug 10-15 minutter på forspil, så du er klar til ham. Vælg stillingen hvor du sidder øverst, så du selv kan vælge, hvor dybt han trænger ind. Når du sidder øverst kan du også bøje sig forover og ligge dine arme på hver side af hans hoved, så det er mere intimt.

Mindre end 15 cm

Lad ham tage dig bagfra, så han kan støde mere i bund. Dit hoved og arme skal ligge på en pude, så du kun stritter med numsen. Det giver en bedre vinkel, så han virker større. Du kan klemme dine lår sammen, så bliver der mindre plads.

Skæverten

Lad ham stå ved siden af sengen, mens du ligger på den. På den måde kan han bedre styre vinklen, og du kan skifte side. Find ud af hvilken side der er bedst for dig, alt efter hvad vej hans ven dernede bøjer. Har den en bue ned, er det måske bedst, når du ligger på maven.

Kilde: Men’s Health

Continue Reading

More in Sex

Til top