Connect with us

De bedste sexstillinger når du har menstruation

Sex

De bedste sexstillinger når du har menstruation

Er den røde løber på besøg i disse dage, er det ingen grund til at holde jeres lyst til hinanden tilbage. Næ nej, faktisk har I højst sandsynligt mere lyst til hinanden, og det er selvom du føler dig oppustet.

Det eneste, der sætter en stopper for, I skal have sex er tyngdekraften. Så det er dén, I lige skal snyde, for at få et godt knald. Og husk så, at det er meget begrænset, hvor meget blod der kommer på den tid, I har sex.

Missionæren med et twist

Med et håndklæde under jer skal hele den der blod-situation nok gå. Det er jo kun blod, og der er ikke så meget af det.

Du ligger på ryggen med benene op på hans skuldre. For at det skal kunne lade sig gøre, er det en god idé med en pude under numsen. Er du bange for at der skal komme lidt blod på din pude eller lagen, så kan du bare lægge et mørkt håndklæde lige under din numse.

Sex i badet

Det er lige før, at man kan sige, at det ikke bliver nemmere med sex i badet, når du har menstruation. Du kan også lige hoppe under bruseren, inden han joiner dig og vaske dig lidt.

Nogle gange kan det være lidt en udfordring af have sex i badet, fordi vandet udtørrer dig forneden. Men med lidt ekstra smørrelse dernede, fordi det er den tid på måneden, er det intet problem. Sving dit ene ben om hans hofte, eller bøj dig let forover så du kan strutte godt med numsen, så er I klar. Du kan altid skylle efter med vand, når I er færdige – så ser han ikke det blod, der måske kommer på ham.

Op med numsen

Tilbage til sengen. Læg dig på dine underarme og dine skinneben, så du stritter godt med numsen, og så er du klar. Han kan sagtens give dig et smæk eller to, uden det gør noget.

Igen kan du lægge et mørkt håndklæde under dig, hvis du er bange for, at der kommer lidt blod på dit lagen.

 

Continue Reading

More in Sex

Til top