Connect with us

De bedste sexstillinger til at få en orgasme

De bedste sexstillinger til at få en orgasme

Sex

Sponseret

De bedste sexstillinger til at få en orgasme

Selvom der ikke er orgasmegaranti, så vil vi alligevel servere en liste med tre af de bedste sexstillinger til at få en orgasme, du skal prøve.

Vi har lavet listen i samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski. Læs med, og bliv klogere på, hvilken sexstilling du skal præsentere for kæresten derhjemme i aften.

 

3 af de bedste ”orgasme-stillinger”

1 Den klassiske stilling med et blødt twist

Vi kan hurtigt blive enige om, at den mest klassiske stilling er den gode, gamle missionær. Men faktisk er denne stilling ikke helt dum, hvis du gerne vil i mål med en lækker orgasme. Der er nemlig et twist, der kan få dig helt op at ringe.

Du skal blot snuppe den største pude i soveværelset, lægge den under din lænd, og slå benene rundt om din kæreste. Det gør, at du løfter nedre halvdel af din krop, og på den måde kan din kæreste få lov til at gå endnu dybere.

Men husk, at det er svært at få orgasme kun ved penetrering. Så en finger på klitoris, og så er du godt på vej.

2 Den alle kvinder elsker: Skeen

Elsker er måske så meget sagt, men lad os være ærlige: Det ér bare fantastisk at ligge tæt sammen under de varme dyner i en god ske.

Skeen er med på listen, fordi sexstillingen gør det muligt for din kæreste at ramme dit G-punkt. Når han ligger bag dig, kan han på grund af vinklen gå ind og lægge pres på forsiden af skedevæggen, hvor G-punktet sidder.

Yes, det lyder godt nok teknisk, men det virker.

3 Den omvendte Cow-girl

Vi bliver lidt ved G-punktet, for her kommer endnu en stilling, som går ind og rammer G-punktet on point.

Den omvendte Cow-girl er, når du sætter dig øverst med ansigtet væk fra din kæreste. Få gerne din kæreste til at strække og samle sine ben, hvorefter du sætter dig i en slags ”bedeposition”, hvor dine knæ er ud for din kærestes hofter. Det gør, at du kan bounce mere fjedrende.

Hvis du vil have den fulde effekt, kan du læne dig skråt tilbage. Så er der stort set garanti for, at din kæreste kommer til at ramme det helt rigtige sted.

TIP! Kom tættere på orgasmen ved at bruge en klitorisvibrator

Hvis du gerne vil have en fantastisk orgasme, skal du tænke over, hvordan du får en klitorisorgasme OG en G-punktsorgasme på samme tid. For det kan sagtens lade sig gøre.

Sexcoach Amy Levine forklarer til Womenshealtmag.com, at det det handler om en kombination af enten at bruge sexlegetøj til at stimulere G-punktet, hvor du selv har en finger på klitoris, eller blive stimuleret på G-punktet af din kæreste og bruge sexlegetøj på klitoris.

Hvis du vil prøve en af de tre nævne stillinger, vil du allerede mærke, hvordan din kæreste stimulerer dit G-punkt. Derfor kan det være en god idé, at du skaffer dig en klitorisvibrator. Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer:

”Der er virkelig mange gode klitorisvibratorer at vælge imellem. Men en af mine klare favoritter er ”Rocks Off”. Den er lille, kraftig og i et stilfuldt design – og så kan du altid have den med dig rundt, fordi den sagtens kan være i håndtasken.”

 

Shero

 

Continue Reading

More in Sex

Til top