Connect with us

Derfor skal du have et højlydt sexliv

Sex

Sponseret

Derfor skal du have et højlydt sexliv

Siger du høje lyde af ren nydelse, når du har sex? Eller har du det bedst med at holde lydene inde, selvom du rent faktisk har lyst til at råbe og skrige af bare nydelse?

Uanset hvad, så er de på tide at slå den indre karaoke-stjerne løs. Der er nemlig flere gode grunde til at skrue op for lydende under sex – og dem får du lige her i samarbejde med Mathilde Mackowski, stifter af sexlegetøjs shoppen Sinful.dk.

 

Sådan forbedrer du dit sexliv ved at sætte lyd på

1 Videnskaben har talt

Der er god grund til at blive fan af de mange lyde under sex.

En britisk undersøgelse fra University of Leeds har nemlig klargjort en tydelig sammenhæng mellem et tilfredsstillende sexliv og mange lyde under sex.

2 Din kæreste får en super selvtillid

I samme undersøgelse kom forskerne frem til, at de lækre sexlyde også kan noget andet.

Laver du lyde, kan det også give din kæreste mere selvtillid. Hele 92 procent i undersøgelsen forklarede, at de lavede lyde for at give deres partner et selvtillidsboost.

Og ja, hvem vil ikke gerne høre sin kæreste skrige af glæde? Det er et direkte udtryk for tilfredsstillelse af de moves, der bliver fyret af i soveværelset.

3 Lyde og vejrtrækningen giver orgasmer

Videnskaben har talt. Igen.

Alex Katehakis, Klinisk Direktør hos center for Healthy Sex i LA, forklarer til Cosmopolitan, at lyde og fokus på vejrtrækningen, kan hjælpe kvinder med at få bedre orgasmer.

Grunden til dette er, at dybe vejrtrækninger vil hjælpe med mere ilt i blodet, som faktisk er en slags viagra for kvinder.

Og er der tilmed lyd på de mange vejrtrækninger, er det kun endnu bedre, fordi der opstår en helt speciel kontakt i kroppen.

4 Lad din kæreste hjælpe dig på vej

Hvis du stadig ikke tænker: ”Yes, jeg skal have min indre skriger frem”, så er der råd. Du kan nemlig få hjælp af din kæreste. Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer:

”Brug et par klassiske håndjern og et blindfold sammen med din kæreste, som han spænder dig fast med på sengen. Herefter kan han gå på opdagelse på din krop, og så bliver det sværere at holde lydende inde. Og kommer lydende ikke frem, så giv ikke op. Det handler om tillid imellem jer, og det tager også tid at udforske sexlivet sammen. Fokuser derfor på nydelsen, og se så, hvad der sker uden for mange forventninger”.

Mathilde anbefaler dette begyndersæt, hvis I vil godt i gang til en overkommelig pris.

 

Continue Reading

More in Sex

Til top