Connect with us

Guiden der får bilsex til at blive usædvanlig godt

Sex

Guiden der får bilsex til at blive usædvanlig godt

Sex i bilen behøver langt fra at være dårlig sex – tværtimod kan det sagtens være fantastisk sex, og det er jo mega frækt. I skal bare lige huske et par ting. Altid at have et håndklæde under, hvis I har lædersæder, det er så frustrerende hvis røven klistrer fast. Og så skal I aldrig gøre det, hvor der tit kommer mange børn, og så er det en god idé at vente til solen er på vej ned, eller allerede er gået ned, så I ikke ender med at have et stort publikum, der kigger på.

God køretur og god fornøjelse.

Sluk den

I skal huske at slukke moteren, for der er ikke noget som en mood killer, som når airbag’en går af, fordi det går lidt vildt for sig.

Fyr op

Hold vinduerne lukket, så de bliver dugget. Det er sexet, I bliver svedige på den gode måde, og folk spotter jer ikke (helt) så let.

I lader som om

I kan sagtens forestille jer, at motoren kører, han styrer bilen, mens du giver ham et blowjob fra passagersædet.

Get kinky with it

Nakkestøttere er ikke kun behagelige at læne hovedet tilbage på. De er også perfekte, hvis det skal blive lidt kinky. Bind din fyr fast med et bælte, tørklæde eller hvad I lige har i nærheden.

Læg det ned

Læg passagersædet helt ned og du er klar til at give den gas af bedste kvalitet. Det kan han med garanti lide.

Den siddende hund

Han kan sætte sig på passagersæddet og du sætter dig ovenpå, og så styrer du ellers bare tempoet. Det er en god idé at have lagt sædet lidt tilbage.

Når I er helt alene

Hvis I er helt alene, så kan du sætte dig ude på kølerhjelmen, helt ude på kanten. Det er en god stilling, han kan slikke dig i.

Shero

Continue Reading

More in Sex

Til top