Connect with us

Er du øm efter sex? Dette skal du gøre

Er du nogle gange øm efter sex

Sex

Er du øm efter sex? Dette skal du gøre

Der er tidspunkter, hvor det er en god idé at have sex, og der er tidspunkter du ikke rigtig bør have sex. Men har du haft lyst til sex, og det var godt, så kan du stadig godt blive øm efter sex, og så er der altså bare nogle do’s and dont’s.

1 Tænk over dit tøj

Lad vær med at hoppe i en g-streng og stramme jeans efter sex. Det giver bare et ubehageligt miljø for din jayjay og irriterer den. I stedet skal den have luft, så den lige kan sunde sig. Bliver du nødt til at hoppe i noget tøj, så lad det være bomuldstrusser og noget løst tøj. Måske du burde smide g-strengen helt?

2 Drop sæben

Tager du et bad efter sex, så drop sæben. Faktisk kan du altså droppe sæbe, når du vasker dig forneden, fordi den er selvrensende. Sæbe vil kun irritere, og det kan blandt andet medføre kløe.

3 Få den til at slappe af

Hvis du har et badekar, så få dine muskler dernede til at slappe af med et varmt bad. Det må endelig ikke være supervarmt, så hellere ovre mod lunkent. Er dit vand for varmt, vil du igen irritere din mis. Har du ikke et badekar, så tag en ren vaskeklud, skyld den op i lunket vand og hold den let mod din ømme vajayjay.

4 Hold bene samlet

Så længe du er øm efter sex, skal du holde benene samlet. Det gælder både sex og træning. Så lad være med at tage en omgang mere med din søde fyr, og drop dagens yogahold.

5 Undgå tamponer

Har du haft menstruationssex, eller har du fået din menstruation lige efter sex, så lad dine tamponer ligge i skabet. Det gør bare ikke noget godt for din jayjay, overhovedet.

6 Gå til lægen

Bliver du ved med at være øm efter sex, så skal du forbi din læge. Det kan nemlig være, at du har fået en rift eller noget, der skal behandles.

 

Shero

Continue Reading

More in Sex

Til top