Connect with us

Så mange fyre faker i sengen

Fyre kan også fake orgasmer

Sex

Så mange fyre faker i sengen

Nu gik vi lige og troede, at vi kvinder havde patent på at fake orgasmer i sengen. Men så får vi at vide, at fyre også kan finde på at fake orgasme, men hvor mange gør lige det? Ikke fordi, det er noget, vi skal være stolte af at gøre – eller vi overhovedet burde gøre. Altså, hvad med at sige direkte, at det bare ikke kommer til at ske i dag? Begge ting har en undersøgelse svaret på.

Hvor mange er det lige, der er tale om?

I undersøgelsen talte man med 458 fyre i alderen 18 til 29 om deres seksuelle oplevelser de seneste fire måneder. Cirka 5o procent af disse mænd indrømmede, at de havde faket en orgasme mindst én gang i denne periode!

 

Men det er ikke engang det mest overraskende

Samtidig viste det sig, at den gruppe fyre , der kunne finde på at fake orgasmer, gjorde det 25 procent af gangene! Undersøgelsen viste også, at grundene til, at fyrene faker er, at de ikke tændte på deres partner, var fulde, ikke i humør eller bare ikke ville såre deres partners følelser.

Det er jo meget sødt, hvis de ikke vil såre ens følelser. Men man skal altså være ærlig. Og det gælder både fyre og os piger.

Bare lad være med at have sex med en, du ikke tænder på, så simpelt er det. Er du for fuld, så sig det da – det sker jo for alle. Og hvis du ikke vil såre den anden, så sig det på en sød måde, men vær stadig ærlig. Det er nemlig supervigtigt, at man taler om det.

Hvis I for eksempel er kærester, så skal der være tillid til at kunne snakke om så privat et emne. Hvis det altid er svært for en af jer – eller måske jer begge to – så kan det være en god idé at gå til lægen, så I kan snakke med nogle professionelle om udfordringen.

Continue Reading

More in Sex

Til top