Connect with us

Sådan giver du det perfekte blowjob

Sex

Sådan giver du det perfekte blowjob

Vi har ingen idé om, hvordan det føles at få et blowjob – altså vi er jo ligesom piger. Så det er ret svært at vide, hvad der føles godt, hvad der virkelig er godt, og hvad du skal holde dig langt fra at gøre. Derfor har vi lavet denne helt perfekte guide til dig med syv punkter, så du kan give ham et svimlende godt blowjob – også selvom du måske ikke er så vild med at give et.

1 Det kaldes ikke et job for ingenting

Du skal altså ikke stikke til den, som var den en kedelig salat, hvor du i virkeligheden har mere lyst til en burger. Det kræver noget af dig, så hvis du ikke rigtig gider, er det bare bedre at lade være. Han kan sagtens mærke, hvis det er noget, du bare skal have overstået, så læg lige lidt følelser i det.

2 Gør det vådt

Der er ikke noget værre for en fyr end at få sin diller ind i en tør mund. Det føles bare som sandpapir. Inden du tager ham i munden, så fugt dine læber og få godt med spyt i munden. Så er der blødt, varmt og vådt, og dét er noget han kan lide!

3 Et fast tag

Og nu hvor vi er ved vådt, så må der gerne være lidt vådt på din hånd, når du tager fat om hans diller. Det kan være, at der er spyt på dilleren fra din mund, når du tager fat – ellers kan du lige slikke lidt på din hånd eller spytte på den. Og ja, det lyder måske knap så lækkert, men i begærets rus er det megafrækt og han elsker det.

Tag fat så han kan mærke det, kør hånden op og ned, tvist lidt op og ned, men endelig ikke hiv hans forhud for langt ned – det gør megaondt på ham. Gør det mens din mund følger med.

4 Tag en slapper

Lad være med at spænde i dine læber – med mindre det er for at lave en lille stram åbning. Og der skal du stadig gerne prøve at slappe lidt af i dine læber.

5 Husk siden

Tænk på hans diller som en Twister-is en varm sommerdag. Det er ved at smelte, så du slikker på den fra neden fra bunden (roden) og op til toppen. Det samme skal du gøre med hans diller. Selvfølgelig med lidt mere lidenskab og så variér det med de andre ting.

6 Brug tungen

Den kan være lidt svær, men prøv at gøre din tunge fast, samtidig med du holder den blød. Og så kør op og ned med tungen på undersiden af hans diller, især omkring området hvor den der lille streng sidder fast ved forhuden. Han er superfølsom på det område, så det er altid et sikkert hit.

7 Det er ok, hvis du vil lære det

Hvis du ikke er så vild med at give et blowjob, men gerne vil lære at kunne lide det, så sig det til ham. Så vil han kunne forstå, hvorfor du måske er lidt tøvende, og forstå, hvorfor du lige prøver nogle forskellige ting af, og hvorfor du måske kun gør det kort tid ad gangen i starten.

Shero

Continue Reading

More in Sex

Til top